ZAKLAO ŽENU "JER NIJE HTELA DA ŽIVI NA SELU"? Jezivi detalji monstruoznog zločina kod Rekovca

"Dragan je potom izašao u dvorište i obesio se u štali. Krave su mukale oko njegovog mrtvog tela, koje se klatilo na kanapu, prizor kao iz filmova strave"

  • 4

U nedelju ujutru se dogodila nezapamćena tragedija kada je Dragan Stevanović (46) iz Županjevca kod Rekovca zaklao svoju ženu Draganu (42) na spavanju, a zatim izašao u dvorište i obesio se u štali.

Juče je obavljena obdukcija tela supružnika.

- Po položaju tela u krevetu, Dragana je spavala kada joj je Dragan nožem bukvalno prerezao vrat. Nije ni reagovala. Iz sna je otišla u smrt. Ubica je iskoristio trenutak dubokog sna. Krevet i soba bili su puni njene krvi. Niko od ukućana - njegov otac Života, majka Slobodanka nisu čuli šta se događa, već su tek ujutru otkrili šta se dogodilo - ispričali su očevici sa uviđaja.

I dalje se ne zna motiv tragedije, ali se pretpostavlja da je razlog taj što žena nije htela da se iz Jagodine preseli u selo.

VIDELA SAM OBEŠENOG SINA, PA ZAKLANU SNAJU: Jeziva ISPOVEST majke čiji je sin počinio ZLOČIN koji je potresao Srbiju

Komšije su ispričale da je Verica, ćerka Stevanovića spavala u sobi pored svojih roditelja i da je tog jutra videla mrtvu majku.

- Dragan je potom izašao u dvorište i obesio se u štali. Krave su mukale oko njegovog mrtvog tela, koje se klatilo na kanapu, prizor iz filmova strave - ispričale su komšije i dodale da su obe ćerke  bile veoma vezane za majku.

Stevanovići su bili 22 godine u braku.

- Nije mu bilo pravo što mu žena živi i radi u Jagodini, sa njom su bili sin i najmlađa ćerka, a on u Županjevcu. Vratio se u selo pre možda desetak meseci, jer mu je otac teško oboleo, a majka slabog zdravlja. Održavao je imanje, radio na njivi, gajio stoku, a porodicu je viđao vikendom. Hteo je da gradi kuću u Županjevcu, ali su ga njegovi odgovarali, jer su više voleli grad - rekle su komšije.

Rođak ubice, Dragi Stevanović je rekao da je Dragan nekad bio miran momak.

- Bio je to nekad fin dečko, povučen, radan, nikada se nije potukao, posvađao sa nekim u selu. Vratio se u selo pre desetak meseci jer mu je otac bolestan. Hteo je da nastavi domaćinstvo, da se ne ugasi. U Jagodini je dvadesetak godina radio kao vozač. Dragana je radila u pekari, pa kao pomoćni radnik u školi. Hteo je da privoli Draganu da dođe u Županjevac. Ko se tome nadao da će ovako nešto da uradi - ispričao je rođak.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila...3

    29. septembar 2015 | 19:39

    Stvarno mi je muka! Fin, miran povucen! I nakraju monstrum ... Ajde bre!

  • Luna

    29. septembar 2015 | 14:21

    Takvih, "mirnih" su puni zatvori. Ispod mire, sto djavola vire!

  • Mirkolino

    30. septembar 2015 | 10:34

    Nisu po zatvorima, vec na slobodi, na zalost...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA