(EKSKLUZIVNI VIDEO) PONOVO LUDAK ZA VOLANOM AUTOBUSA U SRBIJI: Preticao kolonu po kiši, mogao je da napravi MASAKR!

Vozač autobusa se tokom preticanja kolone umalo nije direktno sudario sa automobilom koji mu je dolazio iz suprotnog smera

  • 93

Na srpskim putevima se gine svaki dan, i to je nažalost trend koji će se nastaviti sve dok se profesionalni vozači budu ponašali kao amateri u saobraćaju.

E, ZBOG OVAKVIH LUDAKA SE GINE U SRBIJI: Autobus pretiče kolonu preko pune linije! (FOTO)

Reporter Telegrafa snimio je prošle nedelje na putu Beograd - Zrenjanin skandalozno ponašanje vozača autobusa "Autoprevoz Kikinda".

Evo kakva KAZNA ZATVORA čeka vozače autobusa koji ovako LUDAČKI VOZE!

Vozač autobusa se tokom preticanja kolone umalo nije direktno sudario sa automobilom marke "reno" koji mu je dolazio iz suprotnog smera. Nesreća je izbegnuta samo zahvaljujući prisebnosti vozača "renoa" koji je sleteo s puta kako bi izbegao maltene sigurnu smrt, odnosno direktan čeoni sudar.

NIŠ EKSPRES: Kaznićemo VOZAČA koji je LUDAČKI PRETICAO preko pune linije!

Ako se uzme u obzir i to da su uslovi na putu bili izuzetno loši, pošto je vidiljivost bila veoma smanjena zbog pljuska, a da se ovaj vozač i pored toga osmelio na ovakav ludački potez i najgrublje kršenje saobraćajnih propisa, onda nam ostaje samo da se pomolimo kada život dajemo u ruke ovakvim profesionalcima.

Da ironija bude veća, automobil koji je prisebnošću vozača izbegao sudar je vozilo auto škole!

Nije nam poznato da li je za volanom bio instruktor ili učenik, ali mu svakako možemo čestitati što je prisebnošću sačuvao ne samo svoj, već i život i zdravlje svih putnika u autobusu.

Podsetimo, pre nešto više od nedelju dana snimljen vozač autobusa "Niš ekspres" kako pretiče kolonu vozila preko pune linije, o čemu više možete pročitati OVDE.

Pogledajte snimak kako je izbegnuta velika tragedija na Zrenjaninskom putu:

NAPOMENA: Svaka dalja upotreba, odnosno objavljivanje ovog snimka najstrože je zabranjeno bez odobrenja redakcije portala Telegraf.rs!

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    5. oktobar 2015 | 11:04

    Mamlaz !

  • Sloba

    5. oktobar 2015 | 12:07

    Da se razumemo nisam vozac i neopravdavam postupak vozaca ali iz snimka se vidi da nije preticao na punoj liniji i nije bila kolona obisao je dvoja kola i cesto se desava da pojedini vozaci dave po putu svojom brzinom i da se razumemo autobus je stabilniji od svakog putnickog vozila i po kisi i po snegu na putu a vozac renoa je usporio malo se sklonio i sve je proslo dobro pa valjda imamo toliko kolegijalnosti, strpljenja i tolerancije bar bi trebalo na putu ovakve i slicne situacije se desavaju svakog dana.

  • Sasa

    5. oktobar 2015 | 16:15

    Dozivotno mu uzeti dozvolu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA