STRAVIČNA ISPOVEST: "Džihadista me je silovao i terao da jedem staklo" (VIDEO)

Bazi je nekako uspela da pobegne Amerikancu, zajedno s mlađom rođakom, ipak to ne menja činjenicu da se stotine drugih devojaka iste sudbine najčešće opredeljuju za samoubistvo kada dopadnu ruku džihadista

  • 2

Iračanka s nadimkom "Bazi" ispričala je potresnu priču kako su nju i mnoge druge žene pripadnici ID-a (Islamske države) razvozili širom Iraka i Sirije i prodavali ih na pijacama roblja gde su ih kupovali najčešće oni željni seksualnih usluga.

ISIS-ovci su devojke hranili mešavinom pirinča i stakla i morale su da piju vodu u kojoj su stajale prljave dečije pelene. Hiljade Jazitskih devojaka su pripadnici ID-a preprodavali u seksualno roblje, gde su prisiljene da jedu drobljeno staklo, a jednu od njih je kupio islamista iz SAD-a.  

-  Vojnici Islamske države provalili su mi u kuću i kuće mojih komšinica na severu Iraka u avgustu 2014. godine. Muškarce i starije žene su streljali, a među njima i moje roditelje  - rekla je Bazi koja je tokom celog govora u potpunosti prekrila lice i otkrila da ima tek 20 godina, a uz to je i pripadnica Jezida, kurdske etnoreligijske grupe koja je jedna od manjina u Iraku.

Bazina priča je, međutim, po jednom detalju drastično drugačija od hiljada ostalih. Bazi tvrdi kako ju je držao u zatočeništvu 45 dana vojnik i pripadnik Islamske države - koji je bio Amerikanac. 

Foto: Foter/Flickr/dayblakelydonaldson, European Parliament Foto: Foter/Flickr/dayblakelydonaldson, European Parliament

- Govorio je arapski ali vrlo loše i to je jedan od razloga po kojima sam znala da nije bio Arapin. Bio je Amerikanac - izjavila je Bazi.

Kada su je oteli, prebačena je sa ostalim devojkama u irački grad Tal Afar. Seksualno zlostavljanje je počelo momentalno. Pripadnici ID-a su dolazili u kuću i silovali devojke među kojima je bilo i mlađih od 12 godina.

Bazi je nekako uspela da pobegne Amerikancu, zajedno s mlađom rođakom, ipak to ne menja činjenicu da se stotine drugih devojaka iste sudbine najčešće opredeljuju za samoubistvo kada dopadnu ruku džihadista. 

Pogledajte video:

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs /Izvor: Nezavisne.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    11. oktobar 2015 | 00:55

    Где је сада хуманитарка Анџелина Џоли?

  • D.P.

    11. oktobar 2015 | 02:55

    Za ovo što su radili im sada Baćuške sude. Do istrebljenja sa teroristima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA