POČINJE OPŠTI HAOS: Englezi kreću u rat protiv PUTINOVIH AVIONA

Pilotima Ratnog vazduhoplovstva Velike Britanije naređeno je da na sve moguće načine izbegavaju kontakt sa ruskim lovcima

Pilotima zemalja NATO-a, uključujući britanske koji lete na višenamenskim lovcima „Tornado“, dozvoljeno je da napadaju ruske vojne avione u vazdušnom prostoru Iraka.

DŽIHADISTI NAPADAJU NAJVEĆI GRAD U SIRIJI: Putin se ne predaje!

Pilotima zemalja NATO-a, uključujući britanske koji lete na višenamenskim lovcima „Tornado“, dozvoljeno je da napadaju ruske vojne avione u vazdušnom prostoru Iraka, ako njihovi životi budu dovedeni u pitanje, piše Daily Star Sunday, pozivajući se na sopstvene izvore u vojnom resoru Ujedinjenog Kraljevstva.

Pilotima Ratnog vazduhoplovstva Velike Britanije naređeno je da na sve moguće načine izbegavaju kontakt sa ruskim lovcima, navodi list.

„Avioni ‘Tornado’ kraljevske avijacije biće ojačani raketama klase ‘vazduh-vazduh’. Dobili su odobrenje da napadaju neprijateljski raspoložene ruske avione“, tvrdi autor članka.

„Ovaj korak je bio preduzet nakon što su britanski ministari upozorili da je situacija na Bliskom istoku „postala mnogo opasnija“, zbog akcija Rusije“, kaže se u članku.

Prema rečima jednog od izvora lista, „kada avioni lete supersoničnom brzinom „može doći do sudara ili ruski avion može biti greškom oboren“.

(Telegraf.rs / Sputniknews)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    11. oktobar 2015 | 12:32

    Ne bi Englez bio Englez kad nebi u svakoj corbi bio mirodjija

  • sibin

    11. oktobar 2015 | 15:26

    a kad oni bombarduju onda je sve ok,kakvi kreteni

  • Igor

    11. oktobar 2015 | 15:22

    Hoce da gadaju ruse zato sto im rusi ubijaju Americki i engleski um Isis

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA