OTKRIVEN PROLAZ U DRUGU DIMENZIJU? Misteriozni grad se ukazao na nebu (VIDEO)

Pojavile su se razne teorije o ovom gradu, dok neki tvrde da je reč o prolazu u drugu dimenziju, drugi su sigurni da je to samo fatamorgana...

  • 13

Veliki misteriozni grad pojavio se na nebu iznad grada Fošan u Kini i šokirao njegove stanovnike. Vizure grada sa neboderima nekoliko minuta su se zadržale na oblacima i onda nestale, a jedan od meštana je uspeo da zabeleži ovu nesvakidašnju pojavu.

MISTERIOZNI GRAD KOJI PLUTA PO OKEANU: Da li je ovo deo "izgubljenog kontinenta"? (FOTO) (VIDEO)

Naravno, odmah su započele diskusije na društvenim mrežama i teorije o čemu bi zapravo moglo da se radi. Dok jedni tvrde da je reč o fatamorgani, drugi su sigurni da je u pitanju prirodni optički fenomen u kom se svetlosni zraci prelamaju tako da proizvode sliku udaljenih objekata.

Međutim, neki smatraju da je reč o projektu "Blue Beam" i da vlada projektuje holografske snimke na nebu s ciljem ispiranja mozga stanovništvu.

Ali možda je najzanimljivija teorija ona o prolazu u drugu dimenziju.

Pogledajte video, pa procenite sami:

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Avina

    16. oktobar 2015 | 15:29

    Verujem i ne mislim da je fatamorgana kao što govore,mislim da se bio otvorio na kratko prolaz u drugu dímenziju,verujem jer mnogo hemikalija danas je u vazduhu koje formiraju druga jedínjenja,nema poptuno nepoznata ( to znaju samo odredjeni naučnisi i društva.. koji zajedno saradjuju..)Ovo može da zvuči kao fantastika ali znamo da se sve sastoji iz molekula...

  • Metalac FK

    16. oktobar 2015 | 11:09

    Prelamanje zraka u pustinjama kakva dimenzija covece

  • Ja

    16. oktobar 2015 | 10:55

    Cardak ni na nebu ni na zemlji .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA