EVO ZAŠTO JE PUCANO U SINA ZVEZDINOG FUDBALERA: Vedran Repčić ROBIJAO zbog UBISTVA, optuživali ga i za RAZBOJNIŠTVA I IZNUDE!

Motivi napada na Vedrana Repčića verovatno leže u njegovoj kriminalnoj prošlosti pošto je sin Zvezdinog fudbalera već gonjen za ubistva, razbojništva i iznude, a iza sebe ima čak i odsluženu zatvorsku kaznu

  • 6

Vedran Repčić, sin čuvenog fudbalera Crvene zvezde Srebrenka Repčića, upucan je na Voždovcu i trenutno se nalazi u Urgentnom centru gde se lekari bore za njegov život.

UPUCAN SIN BIVŠEG FUDBALERA CRVENE ZVEZDE: U Urgentnom centru mu se BORE ZA ŽIVOT! (FOTO)

Motivi napada na Vedrana Repčića verovatno leže u njegovoj kriminalnoj prošlosti. Sin Zvezdinog fudbalera već je gonjen za ubistva, razbojništva i iznude, a iza sebe ima čak i odsluženu zatvorsku kaznu.

KRVAVI OBRAČUN U LEŠTANIMA: Muškarac (33) ranjen u pucnjavi! (FOTO)

Repčić je na deset godina zatvora osuđen u martu 2003. godine, zbog ubistva vlasnika radnje "Brka" Predraga Milosavljevića 3. avgusta 1998. Iako je na početku suđenja negirao krivicu, na izricanju presude je rekao da je "došao da bi odslužio kaznu kakvu je zaslužio".

Sud je tada u okviru presude za ubistvo izrekao Repčiću i kaznu za niz sličnih razbojništava, ali u kojima srećom nije došlo do tragičnog ishoda kao kod ubistva nesrećnog vlasnika radnje "Brka".

Printskrin: Youtube / Discovery Printskrin: Youtube / Discovery

Međutim, ubistvo Milosavljevića nije jedino za koje je Repčić krivično gonjen. Sinu fudbalera Zvezde suđeno je i za ubistvo taksiste Branka Topalovića 1996. godine u beogradskom naselju Braće Jerković.

Sudsko veće ga je međutim oslobodilo ove optužnice usled nedostatka dokaza, iako je policija tvrdila da se radi o svirepom ubistvu. Po navodima tadašnje optužnice, Repčić je želeo da opljačka taksistu, ali je ovaj odbio da mu preda svoj dnevni pazar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brko

    2. novembar 2015 | 23:06

    Sila silu rodi

  • Mesi, mesi, nece nista da ti fali...

    3. novembar 2015 | 09:19

    Na kraju, svakog takvog stigne neka kazna...

  • samo neko iz mase

    3. novembar 2015 | 11:11

    Ma ne bre bio je fin i dobar mladic, svim komsijama se fino javljao ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA