UHAPŠENI NAJVEĆI NARKO BOSOVI NA BALKANU: U velikoj akciji srpske policije pali i krijumčari oružja i terorista!

Ministar Stefanović je precizirao da je uhapšeno više osumnjičenih za krijumčarenje droge, među kojima su jedan od najvećih narko bosova na Balkanu - M.T. iz Novog Pazara i M.N., jedan od najvećih krijumčara narkotika u Srbiji

  • 8

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović saopštio je da su danas u četiri odvojene policijske akcije uhapšena dva najveća narko bosa u Srbiji, presečen najveći lanac krijumčarenja oružja na teritoriji Srbije i Francuske, a da je uhapšen i osumnjičeni za terorističke napade u Makedoniji.

VELIKA AKCIJA SRPSKE POLICIJE: Uleteli u KUĆU punu MARIHUANE i HEROINA, a onda je nastao HAOS! (VIDEO) (FOTO)

Na konferenciji za novinare, Stefanović je precizirao da je uhapšeno više osumnjičenih za krijumčarenje droge, među kojima su jedan od najvećih narko bosova na Balkanu - M.T. iz Novog Pazara i M.N., jedan od najvećih krijumčara narkotika u Srbiji.

Stefanović je rekao da su u akciji u kojoj je uhapšen narko bos M.T. iz Novog Pazara, uhapšene još četiri osobe iz tog grada i iz Tutina.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Ministar je naveo da je policija jutros ušla u prostorije i stanove koje su koristili na teritoriji ta dva grada, da se sumnjiče da su godinama krijumčarili heroin iz Turske na teritoriji Srbije i zapadne Evrope.

Stefanović je rekao da je policija u poslednja četiri meseca zaplenila 13 kilograma heroina te kriminalne grupe, a da su kroz tu akciju otkriveni organizatori i vrh piramide krijumčarenja droge, navodeći da je kod njih nađeno i automatsko oružje, a da se pretres nastavlja.

Stefanović je na konferenciji za novinare rekao i da je na administrativnom prelazu Brnjak, na osnovu Interpolove poternice, uhapšen B.B. iz Kumanova, koji se sumnjiči za učešće u terorističkim napadima u Makedoniji od januara do maja.

(Telegraf.rs / Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA