UBIO BABU, A SAD GA OPTUŽUJU DA JE UBIO I OCA: Novi detalji monstruoznog zločina koji je potresao Srbiju

- Nakon Zoranove smrti nije smeo da spava sam u kući, pa je molio babu da dođe da spava kod njega, jer se plašio da bude sam. Ne znajući šta joj se sprema, ona je pristala - kaže rođak

  • 3

Rođaci i komšije Miljana Rankovića (23), koji se tereti da je nožem ubio babu Miroslavu (69), sada sumnjaju da je ubio i svog oca Zorana.

NOVI DETALJI MONSTRUOZNOG ZLOČINA KOD MLADENOVCA: Izbo, zapalio babu, pa NAPRAVIO ŽURKU S PROSTITUTKAMA

Miljanov otac je preminuo 27. oktobra u pedesetoj godini života, a samo nekoliko dana kasnije Miljan je ubio babu, pa izazvao požar u kući da prikrije zločin.

- Te večeri Miljan je došao s posla i skuvao ocu Zoranu i njemu kafu. Samo što je srknuo, Zoran je pao. Miljan nas je odmah pozvao da priteknemo u pomoć. Čim smo ušli, videli smo Zorana kako umire majci Miroslavi na krilu - priča Miljanova strina Marina, dok pokazuje kako ih je zatekla u sobi.

Miljanov stric Miroslav Ranković kaže da je Zoran navodno umro od infarkta, ali da nakon što je Miljan osumnjičen da je ubio babu Miroslavu, nisu bili sigurni da li je i oca ubio.

- Došla je Hitna i konstatovala smrt, ali Zoranovo telo nije poslato na obdukciju jer njegova majka to ne bi mogla da podnese - priča Miroslav.

Bratanac ubijene starice, Boban, kaže da je Miljan tugovao za ocem i da je na sahrani skočio da zagrli sanduk.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

- Nakon Zoranove smrti nije smeo da spava sam u kući, pa je molio babu da dođe da spava kod njega, jer se plašio da bude sam. Ne znajući šta joj se sprema, ona je pristala - kaže Boban.

HTEO DA ZATAŠKA UBISTVO, PA ZAPALIO BABU: Stravični detalji monstruoznog zločina u Mladenovcu!

Komšije pričaju da je Miljan kobne večeri pozvao druga i da su pili i slušali muziku, iako mu je otac preminuo desetak dana pre toga. Nakon zločina pojavilo se nekoliko verzija šta se kobne večeri dešavalo.

- Miroslava je pronađena ležeći na stomaku. Međutim od vatre je toliko izgorela da su samo kosti ostale - kaže bratanac Boban.

Dva dana nakon smrti sina Zorana, Miroslava je kupila Miljanu novu veš-mašinu, pošto je ona bila stara, a nije želela da se on muči i da pere.

- Bila sam kod brata i babe u subotu po podne. Lepo su se slagali, čak smo planirali i da baba podigne kredit kako bismo ocu podigli spomenik - priča Marija, Miljanova sestra.

Uhapšenom Miljanu je određen pritvor od 30 dana. Tereti se za surovo ubistvo i podmetanje požara. Kako saznajemo, narednih dana Tužilaštvo bi trebalo da donese odluku da li će ekshumirati telo Miljanovog oca radi provere od čega je preminuo.

(Telgraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Вук је наш пријатељ

    12. novembar 2015 | 12:39

    Cetrdeset godina teskog rada i robije. A ne televizor, setnja i ostalo u zatvoru.

  • M.M.

    12. novembar 2015 | 11:58

    Pa ovaj je pravi monstrum!

  • Fifi

    12. novembar 2015 | 11:51

    Ne verujem da je ubio i oca. Ako je njega otrovao onda bi i babu otrovao jer je bi,u tom slucaju,izvalio da ta prica prolazi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA