SRBI POVREĐENI U NAPADIMA U PARIZU: Troje zadobilo teže povrede!

Četvoro srpskih državljana povređeno je u terorističkim napadima u Parizu, ali nisu u životnoj opasnosti

  • 5

U sedam terorističkih napada koji su se sinoć dogodili u Parizu povređeno je četvoro državljana Srbije, preneo je RTS. Troje je zadobilo teže povrede, ali nije u životnoj opasnosti, izjavio je večeras ambasador Srbije u Francuskoj Rajko Ristić.

PARIZ POD OPSADOM, BROJ ŽRTAVA STALNO RASTE: Uzbuna i u Belgiji, gde je otkriveno leglo terorista!

Reč je o Acu Pavloviću, Radetu Vasiću, Vladani Popović i Živki Burić, koja zadobila lakše povrede, rekao je ambasador Ristić Tanjugu.

Pavlović i Vasić povređeni su u napadu u restoranu Mekdonalds, u blizini stadiona Stad de Frans, na kojem je bila u toku prijateljska utakmica između Nemačke i Francuske.

Ambasador Ristić je rekao da će sutra posetiti povređene koji su smešteni u bolnicu.

Ristić je dodao i da ima naznaka da je još dvoje ili troje srpskih državljana povređeno u napadima, ali da tu informaciju još treba proveriti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljutko

    14. novembar 2015 | 23:42

    Dragi moji sugrađani, 78 dana sam sa oetogodišnjim detetom spavala u podrumu punom vlage samostalno 50 komšija. Nisam imala prašak da operem veš, o cigareti nisam ni razmišljala, a ulje sam čuvala da spremim slavu. Ja se nešto ne sećam da je bilo koji Francuz zaplakao zbog nesreće moje i još bezbroj porodica u Srbiji. Ti isti Francuzi sa Turnira su prvi prosuli radioaktivne bombe na Srbiju, moju zemlju. Ni jedan Francuz i Nemac ni Amerikanac ne zaplaka za nama. Ima jedna narodna "Nemoj pa se ne boj", a stari narod nije bio glup. Ti isti Francuzi su se utrkivali da budu prvi da pucaju, ubijaju i bombarduju tuđu decu, pa i našu. Pitala bih ja njih je li znaju ko je Milica Rakić koju je naš premijer vrlo često pominjao kad je pljuvao po Evropskoj uniji, a sad ih više ne pljuje nego im ljubi.... Neću da budem prosta. Zato, dragi moji "Sila Boga ne moli, a Bog silu ne voli".Nisam monstrum, žao mi je tog nedavnog naroda, ali sve se vraća, sve se plaća. Šta su nama radili, šta su bolje i očekivali. Ne svetim se nikome, ali mnogi bi trebalo da se pomolu za oprost grehova. Žalosno je što se ljudi ubijaju, kamo lepe sreće da smo svi složni i da je Ljubav jedini vladar. Uvek sam bila za slogu i sreću, i nikog ne diram, i nikome ne želim zlo, ali mislim da bi mnogi iz Evropske unije trebalo da kupe sveće voštanice od 3 metra da ih upale i da ne prekidaju da mole bilo kojeg Boga da im spasi dušu i oprosti grehe, a imaju grehova mnogo. Ja imam prijatelje iz svih veroisoivesti i bili su mi prijatelji i u 80im i u 2015.i svo vreme između, i biće dok sam živa. Ipak ja ne mogu da plačem zbog onih koji su moj narod ubijali i moju zemlju razbijali bombama. A ja nisam senilna i nisam kratkom pamćenja. Zato, nek svakog prati sreća i zdravlje i mir, što se mene tiče, ali Bog zna šta radi. I Autobus Nišekspres ki vašar u Varvarinu i Voz je bio "KOLATERALNA ŠTETA" a Francuzi i Amerikanci su me naučili šta ta reč znači. Volela bih da znam da li oni znaju šta ta reč znači i volela bih da znam da li znaju koliko JE suza profila majka male Milice i još mnogo Milica. I znaju li gde joj je grob i gde su ostali grobovi. Otimali su, pomogli Šiptarima da otimaju i ubijaju, pale i uništavaju, pa čemu se nadaju?

  • Jeretik

    15. novembar 2015 | 09:55

    Кад Натовци разарају суверене државе , насилно мењају владе земаља изазивајући крвопролића стотина хиљада деце и жена , "мирољубиви" свет ћути и не спомиње реч тероризам . Амерички пилот , бомбаш убица није ништа бољи од бомбаша самоубице . Док се не заустави амерички планетарни тероризам нема ни говора о борби против тероризма .

  • Haha

    15. novembar 2015 | 05:49

    Uvek mi srbi moramo nastradati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA