(VIDEO) UPAD POLICIJE I FILMSKO HAPŠENJE U SREMU: Pronađeni oružje, municija i droga!

Municija različitog kalibra, pištolj ručne izrade kao i 30 grama biljne materije nalik na marihuanu i digitalna vagica pronađeni su pretresom osam stanova u Staroj Pazovi, Irigu, Sremskoj Mitrovici i Rumi

  • 6

U više akcija na području Srema, srpska policija otkrila je 681 komad municije, pištolj, 450 litara evrodizela i 530 litara lož-ulja, kao i 45 paketića heroina i marihuanu.

NIŠLIJA RAZVIO BIZNIS: Naručivao DROGU PREKO INTERNETA, pa DILOVAO NA ULICI!

Takođe, rasvetljene su četiri krađe novca i zlata i jedna šumska krađa.

Municija različitog kalibra, pištolj ručne izrade kao i 30 grama biljne materije nalik na marihuanu i digitalna vagica pronađeni su pretresom osam stanova u Staroj Pazovi, Irigu, Sremskoj Mitrovici i Rumi.

Evrodizel i lož-ulje, skladišteni u metalnim buradima, plastičnim balonima i kantama, otkriveni su u jednoj privatnoj garaži u Novoj Pazovi.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

U stanu B. M. (44) u Sremskoj Mitrovici pronađen je i zaplenjen heroin. Nakon zadržavanja do 48 časova i saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana.ž

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

U redovnom postupku, nadležnim tužilaštvima, biće podneto 10 krivičnih prijava protiv 10 osoba, zbog sledećih krivičnih dela: nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, nedozvoljeno postupanje sa eksplozivnim i zapaljivim materijalom, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, neovlašćeno držanje opojnih droga, krađa i šumska krađa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pavle

    16. novembar 2015 | 15:08

    U svakom kraju, u svakom gradu, zna se ko diluje, ko zelenasi, ko vara... Izgleda da je to tajna samo za policiju...

  • Nn

    16. novembar 2015 | 15:35

    Gde je Indjija u svemu ovome? Grad poznat kao jedan od najgorih po stopi kriminala u Sremu i niko nista ne preduzima dok se ne dogodi nešto..

  • Ivan

    16. novembar 2015 | 13:42

    ae sad malo do Jagodine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA