PRIZNAO DVOSTRUKO UBISTVO, pa izjavio SAUČEŠĆE NJIHOVIM PORODICAMA!

Matić, koji je uhapšen nekoliko dana posle zločina ispričao je danas da je seo u taksi, jer je Treneski hteo da kupi pušku od njega

  • 3

Miroslav Matić, koji je optužen da je sredinom marta u Glogonjskom ritu iz automatske puške ubio taksistu Ćiru Treneskog, a potom i sveštenika Miroslava Čvorovića, priznao je danas u Višem sudu u Beogradu zločin i ispričao da se samo branio.

TAKSISTA PREDOSETIO SVOJU SMRT: Ovako sam izveo dvostruko ubistvo!

Matić, koji je uhapšen nekoliko dana posle zločina ispričao je danas da je seo u taksi, jer je Treneski hteo da kupi pušku od njega.

Prema rečima optuženog, kada su se zaustavili, taksista je uzeo pušku i uperio cev u njegove grudi. On je, kako je naveo, uspeo da mu otme oružje i tada je pucao u njega.

Druga žrtva tada je naišla i pitala ga da li mu treba pomoć, a on je tada zapucao i na njega. Kako je naveo u svojoj odbrani pred sudom, nije bio svestan da ga je ubio.

Matić je danas iskoristio priliku i da porodicama ljudi koje je ubio, u sudnici izjavi saučešće. Na samom kraju suđenja, kada je video oca i sestru, Matić je zaplakao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan-Va

    17. novembar 2015 | 21:11

    Vidimo se za 40 godina monstrume!!!!

  • SRB IN

    17. novembar 2015 | 21:30

    Kako uvek kad su u pitanju kriminalci, lopine i ubice uvek stavite sliku sa tri prsta. Sramota bre, to su izrodi nemoj da nas brukaju na svaki nacin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA