HTELO DA MU PREPUKNE SRCE NAD KOVČEGOM: Unuk pročitao JEZIVU ISPOVEST bake, koju je ZAKLAO muž, pa briznuo u PLAČ!

- Dobijala sam batine i nikada nisam smela da pitam zašto. Sada imam 60 godina i sama se pitam kako sam još živa - samo je deo ispovesti tragično ubijene Milice Pavlović

  • 11

Milicu Pavlović (60) iz Varvarina koju je na porodičnoj slavi zaklao njen suprug Nebojša Pavlović sahranjena je juče na lokalnom groblju uz prisustvo mnogobrojne rodbine, prijatelja i komšija.

MESAR ZAKLAO SVOJU ŽENU NA PORODIČNOJ SLAVI: Krvavi pir pred gostima u Varvarinu!

ZAKLAO SAM JE NA SLAVI, JER JE ZVALA SAMO SVOJE GOSTE: Stravično priznanje MESARA koji je prerezao vrat svojoj ženi!

Najpotresnije je bilo kada je njen unuk Andrija čitao pismo nad njenim kovčegom u kojem je pokojna Milica opisivala život sa suprugom nasilnikom.

ZALJUBILA SAM SE U ČOVEKA KOGA NIJEDNA NE BI MOGLA IZDRŽATI: Ovako je pisala žena koju je MUŽ ZAKLAO NA DAN SLAVE!

- Dobijala sam batine i nikada nisam smela da pitam zašto. Sada imam 60 godina i sama se pitam kako sam još živa. Dok me tuče, ne smem da pitam ni zašto me tuče. Njegova majka me je molila da odem, jer ako ona mora da trpi to nasilje da ne trpim i ja - čitao je unuk Andrija njene ispovesti.

U jednom trenutku on je zaplakao i zateturao se tako da su stariji morali da ga pridrže.

Za njen težak život znale su i njene komšije, ali i rođaci.

Foto-ilustracija: European Parliament, MUP Foto-ilustracija: European Parliament, MUP

- Krila je svoje zapise od nasilnika, očekivala da sud donese rešenje o njegovom slanju u zatvor zbog nasilja u porodici, ali nije doživela da njen rukopis ugleda svetlo dana, niti da zlotvor bude uhapšen jer su nadležni očigledno zatajili - rekle su njene komšinice.

Ubica Nebojša Pavlović je sada u zatvoru, a izvor blizak istrazi kaže da će on tražiti nagodbu kako bi mu kazna bila ublažena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ALEKSANDAR

    19. novembar 2015 | 11:34

    Za ovakve bolesnike uvesti smrtnu kaznu!!! Sa socijalne radnike,sudije i policajce koji NIŠTA nisu uradili krivičnu prijavu,pa u zatvor da malo razmišljaju,jer su direktni saučesnici zločina!

  • Nebitno

    19. novembar 2015 | 11:11

    Spavate li mirno nadlezni?

  • Dexxx

    19. novembar 2015 | 10:42

    Sta reci..odraz stanja u drzavi.godinama svi znaju sve i nista se ne preduzima..jadna zena je trpela strasne muke i torturu i vise je nema..sad svi iz socijalne sluzbe .mupa svih struktura koje su trebale ovo da sprece da po automatizmu dobijaju otkaz bili bi u redu..ali od toga nece biti nista na zalost..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA