TERORISTI SPREMAJU NAPAD BIOLOŠKIM ORUŽJEM? Iz bolnice u Parizu ukradena zaštitna odela za ebolu!

Krađa je zvanično prijavljena u četvrtak, istog dana kad je francuski premijer Manuel Vals u parlamentu upozorio da "postoji opasnost da bi teroristi mogli da upotrebe hemijsko i bakteriološko oružje"

  • 3

Francuske vlasti zadužene za upravljanje državnim bolnicama saopštile su da je iz zaključane prostorije u jednoj pariskoj bolnici ukraden određeni broj zaštitnih odela, sličnih onima koje nose ljudi koji rade sa obolelima od ebole.

OVO JE DROGA ISLAMSKE DRŽAVE: Evo čime se teroristi dopinguju pre napada

Krađa je zvanično prijavljena u četvrtak, istog dana kad je francuski premijer Manuel Vals u parlamentu upozorio da "postoji opasnost da bi teroristi mogli da upotrebe hemijsko i bakteriološko oružje", prenela je agencija AP.

DA LI JE OVO PRAVA ISTINA O POKOLJU U PARIZU, ISLAMSKOJ DRŽAVI I AMERICI? Reči analitičara koje su ŠOKIRALE SVET! (VIDEO)

U Francuskoj je na snazi vanredno stanje od terorističkih napada 13. novembra, u kojima je poginulo 130 ljudi.

U saopštenju francuske uprave za državne bolnice se navodi da je "nestao jedan broj zaštitnih odela", ali se ne potvrđuju informacije iz medija da je ukradeno desetak hermetičkih zaštitnih odela, tridesetak pari specijalnih čizama otpornih na hemijske agense, rukavice i anti-bakterijske maske.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čiča-deda

    23. novembar 2015 | 21:21

    Na duže staze,ni skafanderi,ni aparati s kiseonikom ne pomažu mnogo.Javlja se problem masovnosti i brzine širenja zaraze tj t period inkubacije,kao i i brzna delovanja hemijskih sredstava.Ogromni problemi su na pomolu.Samo rigorozne kontrole i vrlo kvalitetni uređaji za blagovremeno detektovanje i identifikaciju raznih kontaminanata.Niko u svetu nije potpuno sposoban-nijedna država da se s im lako izbori.

  • AGA

    23. novembar 2015 | 14:45

    Sve to ukrali i niko ih nije video.. svasta kako samo lazu bre

  • Boki

    23. novembar 2015 | 13:40

    Na zapadu se zarazne bolesti bolje drze pod kontrolom, ako sebe zaraze to ce im biti kraj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA