PUN AUTOMOBIL ORUŽJA, EKSPLOZIVA I MUNICIJE: Privedeno šest osoba zbog sumnje da su teroristi!

- Još uvek je prerano tvrditi kako su privođenja povezana s islamskim terorizmom - naglasio je Hajdu dodavši kako policija ne veruje kako su ova dva slučaja međusobno povezana

  • 1

Mađarska antiteroristička policija privela je šest osoba kod kojih je pronađeno automatsko oružje, eksploziv i municija, a prilikom pretresa jedne kuće otkrivena je i laboratorija za izradu eksploziva.

Ovo je snimak koji dokazuje da li su TURCI S PRAVOM OBORILI RUSKI AVION (VIDEO)

Glavni direktor Centra za protuterorističko delovanje (TEK M1) Hanos Hajdu izjavio je kako je dvoje ljudi privedeno u petak i prlikom pretresa njihova automobila su pronađene automatske puške, municija i prigušivači.

Dan kasnije u predgrađu Budimpešte privedene su još četiri osobe. U automobilu im je pronađen eksploziv, a tokom pretresa kuće jednog od njih otkriven je i laboratorija za izradu eksploziva.

(UŽIVO) OBARANJE RUSKOG AVIONA: Rusija raspoređuje raketni sistem u bazi u Siriji (FOTO) (VIDEO)

PREŽIVELI RUSKI PILOT stigao u RUSKU BAZU!

Hajdu je izjavio kako drugi slučaj privođenja ima međunarodni kontekst, ali je odbio da precizira koji.

- Još uvek je prerano tvrditi kako su privođenja povezana s islamskim terorizmom - naglasio je Hajdu dodavši kako policija ne veruje kako su ova dva slučaja međusobno povezana,

Centar za protuterorističko delovanje je najavio kako će biti podignut nivo osiguranja mađarskog predsednika, premijera i drugih visokih dužnosnika.

(Telegraf.rs / Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MIKA

    25. novembar 2015 | 16:04

    MA NEEEE ,NABAVILI ZA IDUĆI PRVOMAJSKI URANAK ,APSI TO BRE I U ZATVOR

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA