Hapšenja gejeva u Rusiji zbog propagiranja homoseksualizma!

Privođenje osoba koje su tokom "Demokratskog marša" u jednom trenutku razvile zastavu duginih boja izazvalo je zaustavljanje i negodovanje predstavnika stranke "Jabloko"

  • 0

Policija u Sankt Peterburgu saopštila je da je danas tokom prvomajskih uličnih demonstracija privela nekoliko osoba koje su zastavama i transparentima propagirale homoseksualizam, kao i nekoliko nacionalista koji nisu želeli da se podvrgnu obaveznoj kontroli pred ulazak u masu.

Privođenje osoba koje su tokom "Demokratskog marša" u jednom trenutku razvile zastavu duginih boja izazvalo je zaustavljanje i negodovanje dela povorke u kojem su se nalazili predstavnici stranke "Jabloko", pokreta "Solidarnost" i udruženja birača, koji su tražili slobodu za LGBT aktiviste.

Privedeni bi mogli da odgovaraju prema zakonu o "zabrani propagande homoseksualnosti i pedofilije" koji je prošlog meseca usvojen u Sankt Peterburgu, a prema kojem još niko nije osuđen.

(I. M. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA