"AKO DESNICA OSVOJI VLAST, BIĆE GRAĐANSKOG RATA": Strahovita predviđanja francuskog premijera

- Stigli smo do istorijskog momenta gde postoje dva izbora za našu zemlju. Jedna je ekstremna desnica, koja se u osnovi zalaže za podelu, koja bi mogla da dovede do građanskog rata - istakao je francuski premijer Manuel Vals

  • 13

Francuski premijer Manuel Vals upozorio je danas da bi, ako Nacionalni front krajnje desnice za vikend osvoji vlast na regionalnim izborima, zemlja mogla da "sklizne ka građanskom ratu".

OPASNOST VREBA IZ SENKE: Da li je pobeda Marin Le Pen veća pretnja od ISIS-a?

- Stigli smo do istorijskog momenta gde postoje dva izbora za našu zemlju. Jedna je ekstremna desnica, koja se u osnovi zalaže za podelu, koja bi mogla da dovede do građanskog rata - istakao je Vals, preneo je Rojters.

ONI MRZE SVE ŠTO NIJE FRANCUSKO: Šokiraćete se kada vidite za šta se najkontroverznija porodica Evrope zalaže (FOTO)

Druga opcija, prema njegovim rečima, jeste da se glasa za ono što Francuzi zovu - vrednosti republike.

Ultradesničarska stranka je osvojila najviše glasova u prvom krugu.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    12. decembar 2015 | 09:46

    REZIM FRANCUSKE NESLUSA VOLJU NARODA -NAROD MRZI EU -BRISELSKU BIROKRATIJU -NARODU TREBA VLAST KOJA SLUSA FRANCUZE A TO JE DESNICA NA CELU SA PORODICOM LE PEN.POBEDICE I NECE BITI NIKAKVOG RATA-NEPLASITE NAROD JEL TE PRICE NEPROLAZE!! !!EU JE PROSLOST!!!

  • ja

    12. decembar 2015 | 07:43

    Prpa majstore ! Toliko o pravdi i postenju koju nam prodajete pa sad panika !

  • milos Pajsijevic

    12. decembar 2015 | 08:23

    Ala je ovo farsa. Zele da zaplase narod. Ko ne voli svoju Naciju ne moze da voli ni tudju. Gde je problem u Francuskoj?? Mladi muslimani koji pljuju po Francuzima , terorisu sve redom , na ulici u metrou u saobracaju itd. Zvizde Francuskoj himni ( kao pojedini nasi u Sandzaku ) a rodjeni su u Fr. Da ne govorim o atentatu i zadnjim unistvima. Pa sta biste vi uradili da ste Fr Glasali za Le Penove koji su za svoj narod i svoju Naciju. To je to. A od gradjanskog rata nece biti nista. Samo se ova gospoda bori za fotelje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA