U poštama širom Srbije 150 šaltera za zahteve za restituciju

Najraniji dan za zakazivanje termina je jedan dan od podnošenja zahteva (danas za sutra), na svakom od šaltera otvorena tri termina od po dva sata - u 10, 12 i 14 časova

  • 0

Na Portalu eUprava danas je otvoreno 150 šaltera Pošte za zakazivanje termina za podnošenje zahteva za vraćanje oduzete imovine (obeštećenje) u procesu restitucije.

Na ovaj način, Agencija za restituciju i Pošta omogućile su građanima u zemlji i inostranstvu da uvidom u centralni kalendar zakažu termin u vreme koje im odgovara.

Najraniji dan za zakazivanje termina je jedan dan od podnošenja zahteva (danas za sutra), a to znači da građani koji žive u inostranstvu, već danas mogu da zakažu termine u vreme kada planiraju da deo godišnjih odmora provedu u zemlji.

Na svakom od šaltera otvorena su tri termina od po dva sata (u 10:00, 12:00 i 14:00 časova).

Šalteri su otvoreni u opštini Ub, Lajkovac (Varoš), Ljig, Vranje, Vladičin Han, Surdulica, Zaječar, Negotin, Kladovo, Knjaževac, Beograd, Surčin, Zemun, Zrenjanin, Novi Bečej, navedeno je u saopštenju Ministarstva za kulturu, informisanje i informatičkog društva.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA