Tinejdžerka se jedva odbranila od silovanja, a zbog toga će biti KAŽNJENA!

Devojka iz Danske upotrebila je suzavac i uspela je da se odbrani od napadača, ali će zbog toga ona sada biti kažnjena

  • 3

Maloletna Dankinja (17) koja se suzavcem obranila od pokušaja silovanja biće prekršajno kažnjena zbog korišćenja suzavca, prenose danski mediji.

BRAT JE IMAO SEKS SA SESTROM I NAPRAVIO JOJ DETE, A BEBU SU UBILE MAJKA I BABA?! Jezivi detalji INCESTA koji je zapalio Balkan

Pomenuti incident desio se u malom gradiću Sonderborgu na jugu Danske. Devojka je policiji prijavila kako ju je muškarac, koji je govorio engleski, srušio na tlo, pokušao da joj otkopča pantalone i da je skine, ali da ga se ona odbranila uz pomoć suzavca. Napadač je nakon toga pobegao.

Muškarac nije identifikovan niti uhvaćen, ali policija će protiv devojke podići prekršajnu prijavu i kazniće je zbog korišćenja suzavca, koji je u Danskoj nelegalan.

- Ilegalno je posedovati i koristiti suzavac i zato će ona verovatno biti kažnjena - rekao je portparol policije Knud Kirsten.

Na društvenim mrežama podigla se prava bujica negodovanja zbog postupanja policije, a mnogi su na Tviteru za pokušaj silovanja već optužili migrante.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Portparolka lokalne policije ističe kako policija ne zna da li je muškarac koji je pokušao da siluje devojku migrant i tražilac azila radi li se o tražitelju azila.

- Devojka ga je opisala kao muškarca koji je govorio engleski, to je sve što znamo - rekla je portparolka.

- To je ono što je potpuno stravično i pogrešno s danskim ustavom. Samoobrana je ljudsko pravo - jedan je od komentara na društvenim mreažama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velislav

    28. januar 2016 | 14:24

    Razne lažne organizacije za ljudska i manjinska prava su jače od država. One su izgleda dobile zadatak da se bore za zaštitu nakaradnosti, naspram osnovnih ljudskih prava da zaštitiš sebe, svoju porodicu i svoju imovinu. Sa druge strane, hulje koje stoje iza tih organizacija imaju čitave vojske koje ih čuvaju i kojima je dozvoljeno da koriste sva raspoloživa sredstva da neutrališu 'opasnost'.

  • NN

    28. januar 2016 | 14:15

    Jadno dete , sad sto se odbranilo bice kaznjeno muka mi je vise od ovakvih zakona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA