MAJA IMA 18 GODINA I IZNAJMLJUJU JE NA SAT: Plaćaju mi sve, a jedan tip mi je dao novac za... (VIDEO)

- Tipovi koji baš hoće da me vide mi čak plaćaju avionske karte. Pre nekoliko dana sam sela u restoran i naručila najskuplju stvar sa menija, nisam ni znala šta je. Naravno, oni pokrivaju sve troškove, a pritom mi daju i novac zbog toga što sam došla - ispričala je devojka

  • 14

Australijanka iz Hobarta koja se predstavila kao Maja ima 18 godina i ne krije da je sponzoruša. Ovaj jeziv trend je toliko uzeo maha da postoje sajtovi koji više podsećaju na društvene mreže, a na kojima se devojke reklamiraju. A studentkinje iz razvijenih zemalja su "odlepile" za ovim unosnim, ali i užasnim vidom lake zarade.

SVE BI DALA ZA PARE: Sponzorušu niko nikada nije "spustio" kao što je to uradio ovaj momak (VIDEO)

- U ovom trenutku sam u besnim kolima, tip me vozi do kuće, tu me čeka majka koja odobrava moj stil života - kaže Maja. To je jedan dan u njenom životu, ona prima poklone, novac i usluge od mahom starijih muškaraca koji je iskorišćavaju.

- Ako mi treba novac za račun za telefon, samo odem na sajt i oko 100 tipova hoće sve da mi plati. Tipovi koji baš hoće da me vide mi čak plaćaju avionske karte. Pre nekoliko dana sam sela u restoran i naručila najskuplju stvar sa menija, nisam ni znala šta je. Naravno, oni pokrivaju sve troškove, a pritom mi daju i novac zbog toga što sam došla. Jedan muškarac mi je dao novac samo da bi sedeo pored mene na plaži - rekla je Maja.

Printskrin: YouTube/24sata Printskrin: YouTube/24sata

OLADIO JE SPONZORUŠU KAO NIKO DO SADA: Bez uspeha je muvao devojke na ulici, a onda je seo u lamborgini... (VIDEO)

Kaže da su sponzori svakakvi, ali da im je jedno zajedničko - svi su dobrostojeći. Neki su oženjeni, neki ne, ali nikada ne ulazi u vezu i uvek je u potpunosti trezna.

U Australiji ima 82.670 otvorenih i registrovanih sponzoruša na raznim sajtovima za tu vrstu usluga.

Foto: Foter/Flickr/jpeepz Foto: Foter/Flickr/jpeepz

Naravno, sve to ima svoju cenu. I daleko je veća nego što mnoge devojke i slute.

- Srela sam se sa baš sumnjivim tipom koji je hteo da mi plati kartu za Melburn pod uslovom da imam seks sa njim. Odbila sam ga. Uprkos tome što ne spavam ni sa kim za pare, osuda koju trpim je neverovatno bolna. Osuđuju me čak i prijatelji, to je vrlo teško podneti - kaže devojka.

Pogledajte video o sponzorušama:

(Telegraf.rs / Foto-Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bob

    5. februar 2016 | 00:45

    Ha-ha nema seks sa njima svi joj placaju da je samo gledaju! Kad se bude udala verovatno ce reci suprugu da je imala samo jednog pre njega!

  • neverni toma

    5. februar 2016 | 10:12

    E sad nase maloletnice ovo procitaju i kazu " blago njoj" i u 18 oj se i same registruju.. Horor..

  • Duka

    4. februar 2016 | 22:15

    Posteno,one bar priznaju da su sponzoruse. A kod nas po prici devojaka ne postoji ni jedna sponzorusa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA