MIGRANTI ŠTIPKALI RUSKINJE U NOĆNOM KLUBU U MURMANSKU: A onda su naučili koja je razlika između RUSIJE I ZAPADA

Poznato je da Rusi imaju nizak prag tolerancije kada je u pitanju zlostavljanje žena

  • 19

Grupa migranta, njih ukupno 51, brutalno je prebijena ispred jednog noćnog kluba u Rusiji nakon što su zlostavljali i uznemiravali žene.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) MIGRANTI SEKSUALNO NAPALI ŽENU U PREVOZU, a onda brutalno tukli ljude koji su pokušali da je zaštite

Migranti, koji su sličan incident imali u Norveškoj, kada su pokušali da uznemiravaju i pipkaju devojke po klubu, "zamoljeni" su da napuste ovu zemlju i vraćeni u Rusiju, odakle su ušli. Onda su odlučili da sreću sa ženama okušaju u Rusiji, u Murmansku. 

Međutim, saznali su da u Rusiji nema toliko strpljenja i učtivosti kao u Norveškoj, a poznato je da ljudi ponekad imaju nizak prag tolerancije.

Rusi su grupu migranata izveli na ulicu i bukvalno ih "ubili od batina". Na njihovu sreću, batinanje je prestalo kad se pojavila ruska policija, koja je rastavila Ruse od migranata. Međutim, dok su odvodili migrante, i sami policajci su nastavili da ih tuku, sudeći po izveštajima sa društvenih mreža.

Ukupno 18 migranata je zadržano u bolnici, dok je 33 uhapšeno.

(Telegraf.rs/Izvor: Daily Caller)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hahahahahahah

    7. februar 2016 | 15:55

    Neka, bravo Bacuske, treba ih jos vise udarati.

  • Dragan

    7. februar 2016 | 15:59

    To Rujke!

  • Marijana Hadzi Bakov

    7. februar 2016 | 15:50

    Jok ce da im teglje trepavice.Posle tih batina vecina njih je izrazila zelju ,da se vrati u zemlju porekla.Bravo za Ruse.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA