MOJE DETE NOĆIMA NE SPAVA, VRIŠTI I PLAČE! Jeziv krik Srpkinje, čijeg je sina (10) SILOVAO MIGRANT u Beču (VIDEO)

- Želim da iskusi sve što jedan zlostavljač dece može da iskusi u zatvoru. I onda želim da ga deportuju - kaže Dunja R. majka srpskog dečaka kojeg je silovao migrant u Beču

  • 41

Desetogodišnji dečak koga je prošle nedelje na bazenu u Beču silovao migrant iz Iraka je poreklom iz Srbije! Majka dečaka Dunja R. kaže da sada žali što je svoju decu učila da saosećaju sa migrantima. Ona je u Austriju došla 90-ih iz Srbije i ističe da je svoju decu uvek učila da pruže pomoć novopridošlima, jer ju je i ona dobila kada je došla.

MIGRANT SILOVAO SRPSKOG DEČAKA U BEČU: Policiji rekao da je to učinio jer "nije imao seks nekoliko meseci"

Kako prenosi "Alo!" kad je čula da se migrant koji joj je napastvovao sina branio izjavom da je imao "previše seksualne energije", Dunja je ocenila njegovu odbranu monstruoznom i traži da prvo bude poslat u zatvor, a potom i deportovan. Ona sad žali što je učila svoju decu da budu ljubazni prema migrantima.

MIGRANT SILOVAO DEČAKA (10) U BEČU: Evropa na nogama posle stravičnog zločina

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Dečak, Goran, morao je da bude hospitalizovan zbog ozbiljnih povreda, a njegova majka navodi da on "od napada noćima ne spava, plače i vrišti".

Govoreći za lokalne medije, Dunja je rekla da je ona, kao samohrana majka koja preživljava sa malo novca, oduvek decu učila da nemaju predrasuda prema drugima.

Sada joj je žao što sina nije upozorila da ne treba verovati strancima. Svesna je da će fizičke rane zarasti, ali nije sigurna za one psihičke.

Migrant iz Iraka koji je počinio ovo delo je rekao kako zna da je to "zabranjeno u bilo kojoj zemlji u svetu", i da nije oduvek bio "bolestan", jer ima ženu i kćerku u Iraku.

Ovaj Iračanin, koji je radio kao takstita u Beču, rekao je policiji da je svestan da je to "greška" i da nije želeo da povredi dečaka, prenosi Kronen Cajtung.

Da bi zaštitili žrtvu, austrijske vlasti nisu u početku htele da oblodane detalje silovanja. Majka dečaka je otkrila da njen sin obožava plivanje i da je taj dan na bazen otišao odmah nakon škole, i da nije očekivala da se odmah vrati.

- Tri sata nakon završetka škole on me je nazvao i čula sam kako plače. Nisam ništa mogla da ga razumem, pa je neko uzeo slušalicu i rekao: "Molim vas dođite odmah, dete vam je seksualno napastvovano" - kaže majka dečaka.

Foto: flickr/Oberau-Online Foto: flickr/Oberau-Online

Ona je rekla da je odmah otišla tamo i kroz staklo videla svoje dete koje je plakalo, a u istoj prostoriji s njim bio je i čovek u kupaćim gaćama koji je imao lisice na rukama. Sa njom je bila sestra koja ju je sprečila da ga odmah napadne.

Iračanin je na bazenu bio sa 15-godišnjakom sa kojim je njen sin razgovarao i preko koga ga je i upoznao.

Kada je njen sin kasnije otišao do kabina, migrant je pokucao na vrata.

"Želim da iskusi sve što jedan zlostavljač dece može da iskusi u zatvoru. I onda želim da ga deportuju", rekla je dečakova majka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    9. februar 2016 | 11:13

    Pa napolje sa njima nas isto niko nije prihvatio za vreme rata

  • sllobdan savic

    9. februar 2016 | 07:54

    Mi moramo svu nasu decu da cuvamo od djavola koji u coveku ima nema na ovoj zemjli odavno pravda i bozija milost od ljudi kakvi sada zemljom hodaju.

  • Vidovdan

    9. februar 2016 | 08:16

    Imam sina od 9 godina i zivim i radim u Nemackoj. Kakva majka dozvoli da joj sin od 10 godina ide sam na bazen?! Granice su otvorene i niko ne kontrolise ko gde putuje u EU. Svoju decu ne pustam nigde da idu sami, uvek su u drustvu i pod nadzorom. Siroto dete, koje je prepusteno samo sebi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA