KIDNAPOVALI SU ME: Bio sam seksualni rob, morao sam da spavam sa ženama i muškarcima

Prvi put se uplašio tek da je ušao u dvospratnicu u Najrobiju i ugledao trojicu mišićavih muškaraca u dnevnoj sobi, a jedan od njih mu je rekao: "Skinite se"

  • 2

Bekunda Sandej je bio 24-godišnji mladić čijoj sreći nije bilo kraja kada je našao posao u Keniji. Do tada je studirao turistički menadžment u Kampali, glavnom gradu susedne Ugande i jedva je sklapao "kraj sa krajem". Tada nije ni slutio da će ga novo zaposlenje odvesti pravo u ruke prostitucije!

SILOVALI SU ME 43.200 PUTA, BILA SAM SA 30 MUŠKARACA DNEVNO: Ispovest žrtve trgovine ljudima (FOTO)

Momak po imenu Čarls mu je ponudio posao u fabrici u Najrobiju u kojoj je samo dva dana po dolasku završio vezan za sto, u donjem rublju i sa plastičnom vrećom oko vrata. Naivni Bekunda nije bio ni svestan da je ova fabrika zapravo leglo seksualnih robova!

Prvi put se uplašio tek da je ušao u dvospratnicu u Najrobiju i ugledao trojicu mišićavih muškaraca u dnevnoj sobi, a jedan od njih mu je rekao: "Skinite se".

Nakon što su ih skinuli "do gole kože" i pretukli, tri meseca je proveo zatvoren u sobici u kojoj je morao da spava sa muškarcima i ženama. Često je morao da glumi prema scenariju koji bi dobio, dok bi ga njegovi tamničari snimali.

Ova priča je retka, jer većina ljudi misli da su žene te kojima se trguje kao seksualnim robinjama. Međutim, postoji i mala grupa muškaraca koja doživi ovu mračnu sudbinu.

U Keniji čak 23 odsto stranaca su muškarci koji su najčešće prisiljeni da rade na plantažama kafe ili čaja, da bi kasnije bili seksualno iskorišćeni.

(Telegraf.rs / Izvor: express.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA