Pošteni mladenovački monteri VRATILI IZGUBLJENI NOVAC! (FOTO)

Monteri su veoma obradovali već uznemirene ukućane, a ubrzo je stigao i domaćin koji je bezuspešno traktorom pretraživao imanje pretpostavljajući da je novčanik izgubio dok je obavljao poljske radove

  • 2
Foto: Promo/EPS Foto: Promo/EPS

Monteri Dejan Paunović, Jovan Jovanović i Jovo Lazić iz Sektora za održavanje u ogranku Elektrodistribucije "Mladenovac" vratili su vlasniku novčanik u kojem se nalazilo 500 evra, 25.000 dinara i lična dokumenta vlasnka.

DA LI JE OVO NAJPOŠTENIJI RADNIK "GRADSKE ČISTOĆE"? Pronašao novčanik u kanti za smeće, pa ga vratio vlasnici

Dok su se vraćali sa terena, oni su u petak pronašli novčanik na putu za selo Stojnik. Odmah su se uputili prema selu da pronađu vlasnika, prema adresi iz lične karte.

Monteri su veoma obradovali već uznemirene ukućane, a ubrzo je stigao i domaćin koji je bezuspešno traktorom pretraživao imanje pretpostavljajući da je novčanik izgubio dok je obavljao poljske radove.

Monteri su predali vlasniku novčanik, u kojem je bio sav novac.

Pošteni nalazači nisu tražili ništa zauzvrat, čak ni ono što im po zakonu pripada. Monteri kažu da su uradili ono što bi, po njihovom mišljenju, uradio svako. Svojim gestom nedvosmisleno su potvrdili da su poštenje i ljudskost i dalje na ceni, i da te osobine krase elektromontere "Elektroprivrede Srbije".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RIvan

    18. februar 2016 | 15:59

    Ma ljudi svaka vam cast kuca vam pevala svaki dan,kako se obradujem ovako lepoj prici i postenju ovih ljudi,daje mi neku nadu za bolje sutra,kisa pada vi me tako uveselite vasim postenjem.

  • Pop

    18. februar 2016 | 15:56

    Koja budala nosi toliko para na njivi a ovi monteri glupi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA