PENTAGON ĆUTI O POGIBIJI SRPSKIH DIPLOMATA: Niko se još nije oglasio o ovom tragičnom događaju!

Tužilaštvo je navelo da je "sprovelo neophodne istražne radnje" na mestu vazdušnih udara u mesto Gaser Alalga, osam kilometara zapadno od Sabrate

  • 18

Pentagon se još nije oglasio o pogibiji dvoje srpskih diplomata u vazdušnom udaru na dve lokacije za koje se sumnja da pripadaju Islamskoj državi u Sabrati i još procenjuje rezultate napada, navodi danas sajt "Libija Herald".

SMRT SRBA U LIBIJI POTRESLA PLANETU: SVETSKI MEDIJI o tragičnom ishodu otmice državljana Srbije (VIDEO)

- Još procenjujemo razultate udara i izdaćemo saopštenje ukoliko i kada to bude primereno - rekao je za libijski sajt portparol američkog Ministarstva odbrane.

Zbog ovog ČOVEKA su SRBI UBIJENI U LIBIJI! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO) (FOTO)

Premijer Aleksandar Vučić rekao je danas da je zvanično potvrđeno da su dvoje srpskih državljana, Slađana Stanković i Jovica Stepić, ubijeni u libijskom gradu Sabrati, u vazdušnom udaru američkih snaga koje su bombardovale položaje islamista i drugih bliskih ID.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Poginuli SRBI oteti u Libiji? Ubili ih Amerikanci

Libijsko tužilaštvo ranije danas je saopštilo da su tela dvoje otetih službenika ambasade Srbije u Libiji prebačena u Tripoli.

JEZIVE FOTOGRAFIJE: Na Facebooku objavljene slike tela Srba ubijenih u Libiji! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Kako je preneo sajt "Libija herald", tužilaštvo je u saopštenju potvrdilo da je u Tripoli preneto oko četrdesetak tela, među kojima su i dvoje srpskih diplomata, nastradalih u jučerašnjem bombardovanju kod Sabrate.

Tužilaštvo je navelo da je "sprovelo neophodne istražne radnje" na mestu vazdušnih udara u mesto Gaser Alalga, osam kilometara zapadno od Sabrate.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ns

    20. februar 2016 | 17:49

    Sta imaju da izjave! Ubili smo vase gradjane, majku, oca.... Oni su za njih koleteralna steta... Pred ocima samo dolari.... Mi smo jedna sramotna zemlja....

  • Ćuk

    20. februar 2016 | 18:06

    Koja smo mo zemlja jadna nam majka

  • Ćuk

    20. februar 2016 | 18:00

    Bole ih uvo da se oglase

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA