HOROR U NIŠU: Muškarac i žena upali u ledenu Nišavu, kad su ga izvukli on ponavljao: "Molim vas, PRONAĐITE JE"! (FOTO)

Muškarac je ubrzo isplivao, dok se za ženom i dalje traga

  • 15

Strašna drama odigrala se danas oko 13 sati, kada su u blizini tržnog centra "Roda" muškarac S.M. (44) i žena V.J. (47) upali u ledenu Nišavu!

OVO SE ZOVE SREĆA U NESREĆI: Motociklista se zakucao u GRADSKI AUTOBUS, a onda se dogodilo nešto što niko nije očekivao!

Kako Telegraf saznaje, muškarac je ubrzo isplivao, dok se za ženom i dalje traga. Još uvek je nejasno koje okolnosti su prethodile ovoj nesreći u Nišu.

Vatrogasno-spasilačke ekipe tragaju za telom žene, a kada su ga izvukli, muškarac je ponavljao: "Molim vas, pronađite je"!

Uskoro opširnije...

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BBRS

    23. februar 2016 | 14:04

    Necu da donosim zakljucak kada ne znam sta se desilo, ali meni ovde nesto smrdi. Hajde da su automobilom sleteli, pa ok. Ali kako samo tako upali, mislim, nije leto pa da je sezona kupanja pa da se desi. Pa nije to otvoren saht na ulici pa da upadnes slucajno, vec reka jbg. Ne zelim da me pogresno shvatite, ali malo mi je nelogicno, za sada. A videcemo sta ce reci istrazitelji, a i muz ili decko, sta je vec.

  • Jaca

    23. februar 2016 | 14:45

    Ne razumem kako su upali? Upadne se nocu, nehotice, a ovo u sred bela dana mi smrdi

  • Su

    23. februar 2016 | 14:21

    Da mi je znati kako su to uspeli?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA