"Dunav turist" nudi pravo mesto za vaš odmor i džep! (FOTO)

Svi oni koji donesu letak "Dunav osiguranja" sa Sajma turizma, imaju mogućnost plaćanja nižih cena pansionskih usluga od 30 odsto

  • 0

U samom centru Zlatibora, u jedinstvenom ambijentu ove planinske lepotice, nalazi se odmaralište "Dunav" sa obiljem sadržaja, ali i ponudom koja se ne propušta.

Moderan objekat, sa 24 sobe, sedam apartmana, velnes i fitnes centrom u kome se sprovodi adekvatan zdravstveni i rekreacioni program, samo su deo onoga što nudi odmaralište. Tu je i restoran sa 105 mesta, galerija i atrijum, bilijarska sala, kao i kongresna sala sa 150 mesta i VIP salon sa 16 mesta.

NAJLEPŠE SELO NA SVETU JE KAO IZ BAJKE: Nije u Srbiji, da li možete da pogodite gde jeste? (FOTO)

Ovakvom ponudom odmaralište "Dunav", pored priprema pojedinaca i ekipa, omogućava i kongresni i edukativni turizam. Ovogodišnji popusti, koji su predstavljeni na tek završenom Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, i dalje su aktuelni.

Tako svi oni koji donesu letak "Dunav osiguranja" sa Sajma turizma, imaju mogućnost plaćanja nižih cena pansionskih usluga od 30 odsto u periodu od 1. marta do 30. aprila 2016. godine, što iznosi 2.800 dinara dnevno po osobi u dvokrevetnoj sobi na bazi polupansiona. Za trokrevetne sobe polupansion bi iznosio 2.380 dinara po gostu.

Foto: Promo/Dunav Osiguranje Foto: Promo/Dunav Osiguranje

21 NESTVARNO FRANCUSKO SELO: Zbog ovih mesta bi se svako vratio zemljoradnji (FOTO)

Za rane rezervacije boravka tokom leta u odmaralištu "Dunav" na Zlatiboru odobrava se popust od 20 odsto, uz uslov da se aranžman uplati avansno 50 odsto najkasnije do 30. aprila 2016. godine.

TAJLAND, PLAVA LAGUNA? Ne, ovaj RAJ je u SRBIJI, i BLIŽE vam je nego što mislite! (FOTO) (VIDEO)

U tom slučaju polupansion u dvokrevetnoj sobi koštao bi 3.680 dinara, u trokrevetnoj bi to iznosilo 3.120 dinara, dok bi u apartmanu dnevni polupansion po osobi stajao 4.600 dinara. Ove cene se odnose na period boravka od 1. jula do 31. avgusta 2016. godine.

Na ovaj način preduzeće "Dunav turist" d.o.o. i njegov osnivač kompanija "Dunav osiguranje" upotpunjuju turističku ponudu koja je svojom atraktivnošću već privukla pažnju mnogih gostiju koji su posetili i uživali u gostoprimstvu odmarališta na Zlatiboru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA