NIKO NE ZNA GDE SU: Nestalo 130.000 migranata

Od oko 1,1 milion migranata, koliko je prošle godine registrovano u Nemačkoj, "13 odsto se nikada nije pojavilo u prihvatnim centrima u koje su poslati", navodi se u pisanom odgovoru nemačkog Ministarstva unutrašnjih poslova na poslanička pitanja

  • 4

Vlasti u Nemačkoj ne znaju gde se trenutno nalazi 130.000 migranata koji su se registrovali u Nemačkoj, navodi se u dokumentu u koji je agencija AFP imala uvid.

OČAJNI MIGRANTI POKUŠALI DA SE OBESE: Na trgu u Atini nastao haos! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Od oko 1,1 milion migranata, koliko je prošle godine registrovano u Nemačkoj, "13 odsto se nikada nije pojavilo u prihvatnim centrima u koje su poslati", navodi se u pisanom odgovoru nemačkog Ministarstva unutrašnjih poslova na poslanička pitanja.

Moguće je da su se neki od njih vratili u zemlje porekla, otputovali u neku drugu zemlju Evropske unije ili su odlučili da nezakonito žive u Nemačkoj, navodi se u odgovoru vlasti u Berlinu.

Kako navodi agencija AFP, postoji mogućnost da su isti ljudi više puta registrovali u različitim prihvatnim centrima u Nemačkoj.

Direktor Federalne kancelarije za migracije Frank Jurgen Vejs izjavio je da u ovom trenutku više od 400.000 migranata boravi u Nemačkoj bez ikakvih dokumenata, kao i da vlasti u Berlinu ne mogu da ih identifikuju, prenosi ruska televizija RT.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • momazver

    26. februar 2016 | 14:17

    Super!Što gore,to bolje!A biće još bolje gore! Tražili ste,gledajte,učestvujte - i plačite

  • Krsta

    26. februar 2016 | 14:46

    Gde su...otišli u teroristicke organizacije vežbaju l....

  • Boom

    26. februar 2016 | 14:19

    A svi su jadni... niko od njih nikad pušku video nije...a kamoli teroristu. Ccc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA