Otvorila je vrata podruma, a onda je tamo videla nešto što je moglo da UBIJE POLA GRADA!

Odmah je o svemu obavestila policiju, pa je u stambenu zgradu vrlo brzo pristigao policijski službenik za protiveksplozivnu zaštitu, koji je oduzeo pronađena sredstva

  • 3

Dvadesetšestogodišnja devojka iz Osijeka ostala je šokirana u subotu u popodnevnim satima kada je, prilikom čišćenja nedavno kupljenog podruma u okviru stambene zgrade u naselju Senjak, pronašla oružje, mine i eksploziv.

KRIO TRI RUČNE BOMBE I NOŽ ZA AUTOMATSKU PUŠKU: O ovom hapšenju priča cela Jagodina!

Odmah je o svemu obavestila policiju, pa je u stambenu zgradu vrlo brzo pristigao policijski službenik za protiveksplozivnu zaštitu, koji je oduzeo pronađena sredstva.

Policija je izvestila kako su u šupi pronađene dve puške, prigušivač za pušku, ručna bomba M-75, dve električne detonatorske kapisle, 400 grama eksploziva TNT, tri mine, dva upaljača za mine, inicijalni metak i 748 komada raznih eksplozivnih sredstava, saznaje "Jutarnji list".

Darijo Premec, portparol Policijske uprave osječko-baranjske podseća kako je i dalje na snazi akcija nazvana "Manje oružja, manje tragedija" tokom koje svi građani, koji još negde u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, mogu to predati policiji bez straha od sankcija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duki st.

    29. februar 2016 | 09:23

    Pola grada ? Iz podruma bi fugasno dejstvo oduvalo kuću . Okolne kuće bi bile sa tecstrane malo obrijane i bez krova. Oko 50 metara udaljene ostale bi bez prozora. To je realno .

  • Endokin

    29. februar 2016 | 10:31

    Policajac je oduzeo oruzje, kome je oduzeo?... podrumu!? Sama zena nije vlasnik oruzja i ne moze se reci da je policajac od bilo koga oduzeo oruzje, moglo bi da je prisustvovao vlasnik oruzija. O ovom slucaju bolje bi bilo upotrebiti: policajac je zaplenio oruzje ili policija je uklonila oruzije i izvrsila potragu za vlasnikom.

  • momazver

    29. februar 2016 | 07:22

    Ima Branimirovi crnokošuljaši da ti, u najmanju ruku, obriju glavu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA