VRATITE MI NADU, NE TREBA MI ŽIVOT BEZ NJE! Krik majke pregažene devojčice Nade u Blacu lomio je srca na sahrani (FOTO)

- Taj manijak je čitav dan šenlučio po gradu, a njegovo bahaćenje platila je naša Nada - bile su reči dede Milana, koji se obratio okupljenima u ime roditelja koji su prevezeni u bolnicu kako bi primili injekciju za smirenje, jer od bola nisu mogli da stoje na nogama

  • 24

Devojčica Nada Bogićević (13), koju je u subotu uveče na pešačkom prelazu ubio pijani vozač Nikola Bošković (24), sahranjena je juče u Blacu, a na večni počinak ju je ispratilo oko hiljadu rođaka i prijatelja.

MRTAV PIJAN ZGAZIO DEVOJČICU (13) NA PEŠAČKOM I UBIO JE: Strašna tragedija u Blacu!

- Vratite mi ćerku. Idemo i mi s tobom, šta će nam život - bili su jecaji majke Dragane Bogićević, koja je odmah nakon sahrane zajedno sa svojim mužem odvezena u bolnicu kako bi primili injekciju za smirenje jer nisu mogli da stoje od bola za svojom jedinicom, piše Informer.

NOVI DETALJI JEZIVE TRAGEDIJE U BLACU: Nakon što je ubio devojčicu, pijani vozač (24) POBEGAO s lica mesta

Draganu i Rodoljuba niko nije mogao da uteši, jer su sa gubitkom ćerke koju su čekali 15 godina izgubili sve što su imali i za čim su se borili.

Foto: Facebook/Nikola Bole Boskovic Foto: Facebook/Nikola Bole Boskovic

ČEKALI SU DA DOBIJU DETE 15 GODINA, A ONDA IM JE ČOVEK ZA VOLANOM UBIO ĆERKU! Jezivi detalji nesreće o kojoj priča Srbija

- Pre 13 godina rodila nam se Nada, nada u život, ljubav, sreću i budućnost. Po prirodi vesela, plenila je srca svih koji su je poznavali. Sa takvom Nadom vreme leti - bile se reči Draganinog oca koji se obratio svima koji su došli da isprate devojčicu na večni put.

EVO KOLIKA ROBIJA ČEKA MOMKA ŠTO JE MRTAV PIJAN ZGAZIO I UBIO DEVOJČICU: Da li je ova kazna u Srbiji dovoljna?

Inače, u Blacu je juče bio proglašen Dan žalosti, a za danas je zakazan veliki skup građana koji će tražiti odgovornost nadležnih u policiji za ovu tragediju. Biće pokrenuta i inicijativa za uvođenje Nadinog zakona kojim će se tražiti najoštrije kazne za bahate pijane vozače i izazivanje saobraćajnih nezgoda sa smrtnim ishodom.

Foto: blaceinfopress.rs/Gorica Šegović Foto: blaceinfopress.rs/Gorica Šegović

CEO GRAD OPLAKUJE NADU BOGIĆEVIĆ: Blačani palili sveće za pregaženu devojčicu (FOTO)

Prema saznanjima ovog lista, građani Blaca su ljuti na policiju jer nije reagovala na vreme. Po priči meštana, Nikola Bošković je u subotu čitav dan pijan vozio kola po gradu i niko ga nije zaustavio, a i ranije je pravio probleme i uvek je izbegavao odgovornost.

BAHATI BOŠKOVIĆ KOJI JE USMRTIO DEVOJČICU NA PEŠAČKOM POZNAT PO BRZOJ VOŽNJI: Već imao jednu saobraćajku

Nadin deda Milan je posle sahrane rekao da oni koji je trebalo da zaštite njegovu unuku nisu to uradili.

Foto: blaceinfopress.rs/Gorica Šegović Foto: blaceinfopress.rs/Gorica Šegović

ZGAZIO DEVOJČICU (13) I POBEGAO, ZATIM SE VRATIO DA GLEDA KAKO ODNOSE NJENO TELO?! Jezivi detalji ubistva iz Blaca

- Taj manijak je čitav dan šenlučio kolima po gradu, pitam se gde je ta policija i šta je radila. Ovo je malo mesto i svi se znaju. Nije mu ovo bio prvi put, ali sada je njegovo bahaćenje životom platila naša Nada. Mi je ne možemo vratiti, ali ćemo dati podršku građanima da se sankcionišu odgovorni i da se ovakva tragedija ne desi drugoj deci i porodicama, već da se nasilnici kažnjavaju, a ne da se štite.

Podsetimo, Nikola Bošković je vozio automobil u pijanom stanju i na pešačkom prelazu je pokosio Nadu, pa pobegao. Zatim je sakrio automobil i krišom se vratio na mesto zločina kako bi ispipao teren. Međutim, očevici su ga prepoznali, a linč ljutih meštana je izbegao tako što ga je policija spasila, uhapsila i privela. Tada je tvrdio da nije on zgazio devojčicu i tražio advokata, ali je kod tužioca ipak priznao zločin rekavši da je pobegao jer je bio pijan.

Imao je 2,27 promila alkohola u krvi!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    2. mart 2016 | 09:05

    Zasto nebismo imali i Nadin zakon kojima ce pijani vozaci ubice biti adekvatno kaznjavani pre nego sto pocine ovakvu nesrecu. Ova pijandura nije ubila samo malu Nadu vec i njene roditelje .Ko zna koliko ljudi oplakuje decu zbog ovakvih ludaka ,drzava mora promeniti zakone i zastititi nas .

  • Boro

    2. mart 2016 | 09:12

    Bio je svestan da je pijan i pobegao je...ma njega bi trebalo lincovati na tom istom pesackom prelazu

  • Groficaofica

    2. mart 2016 | 09:05

    Tuga,ode jos jedna mladost. Podrska gradjanima Blaca,da se uvede najstroza kazna za gazenje pesaka i bahatosti vozaca. Takva inicijativa treba da postoji u svim mestima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA