Srećko i Gorica kao i svakog jutra krenuli su ka svojoj kući, a onda zatekli PRIZOR KOJI LEDI KRV U ŽILAMA! (FOTO)

Neko je sav bes iskalio na našoj kolibi, zar ćemo takvi u Evropu – rezignirano kaže Srećko Popović, koji je događaj prijavio policiji

  • 3

Nepoznati vandali, vođeni neobjašnjivim besom, potpuno su uništili staru poljsku kuću porodice Popović iz Donje Mutnice kod Paraćina, koja se nalazi stotinak metara od magistralnog puta Paraćin - Zaječar, u blizini skretanja za Lešje!

BRUKA I SRAMOTA U CENTRU BEOGRADA: Srušen zid posvećen streljanju Jevreja i Roma! (FOTO)

Porodica je otkrila vandalizam u ponedeljak ujutru, kada su krenuli u njivu da bace đubre i još sa puta, priča uznemirena Gorica Popović, primetili su da se ne vide prepoznatljiva zelena vrata.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Stolarija je bila jarko zelene boje i još iz daljine primetila sam da nešto nije u redu. U polje sam krenula sa svekrom i svekrvom. Ne mogu da vam opišem taj užas koji smo zatekli kada smo stigli do kolibe. Vrata i prozori bili su izvaljeni iz futera i bačeni ispred u dvorište, cigle izbijene kao da je neko udarao maljem! Stari nameštaj u sobi sav je razbijen i polomljen, čak je i šporet na drva potpuno unakažen. Primetila sam da fale sunđer i čaršav sa kreveta, dok su sve poljoprivredne alatke bile na mestu u podrumu – priča vidnpo istresirana Gorica.

 SRBI, DA LI VAS JE SRAMOTA? Pogledajte šta su uradila naša deca! (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Događaj je policiji prijavio njen suprug Srećko koji ističe da je u pitanju stara kuća njegovog dede. Takve kuće u kraju zovu koliba jer se nalaze van sela i obično se tu svraća kad je sezona poljskih radova. Popovići je nisu zaključavali jer je pre nekoliko godina jedna od susednih koliba obijena. Zbog toga su je ostavljali otključanu, da ne bi neko za džabe obijao jer nema šta da se ukrade.

SRPSKA SRAMOTA: Vandali ukrali bronzane glave sa "Česme devet Jugovića" stare 700 godina!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Zar ćemo ovakvi u Evropu, sa tolikim vandalizmom u sebi? U tu našu kolibu svako je dobrodošao. Svraćali su i lovci da se odmore, zato je bilo vazdan otvoreno. Sad mi treba bar 400-500 evra da objekat dovedem u upotrebno stanje. Ne znam na koga da sumnjam, da li se radi o pijanoj omladini ili o nekom ko nas mrzi i ko nam želi zlo, ali bi voleli da se počinilac otkrije – rekao nam je Srećko.

(Z. R. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ATIMUS

    16. mart 2016 | 07:04

    Nazovimo Drzavu koja nemoze da garantuje sigurnost imovine nemoze da garantuje ni sigurnost zivota.....kakva je to drzava .....srbija je usla u pravnom rasulu zbog svakojakog lobiranja ako se nesto nepreduzme nece dobro zavrsiti

  • Vla

    16. mart 2016 | 06:56

    Ne nego treba zakon dase privatnos brani a ne ovo nesmes da pucas na lopova ma moje je moje pa makar politicari crkli

  • momazver

    16. mart 2016 | 07:25

    TO pijana omladina ne može da napravi. Pijana je. A ko je...valjda će policija da obavi svoj posao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA