BIO "ZAVEZAN", PA GA VRAČARA NAGOVORILA NA SEKS SA JEŽOM: O onome što se posle desilo, priča cela Srbija! (FOTO)

Mladić se vračari požalio na svoj seksualni život, a ona ga je nagovorila da pronađe ježa, polije ga vrućom vodom kako bi se jež pomokrio, od mokraće da skuva kafu, te onda ima polni odnos sa životinjom

  • 18

Ma koliko neverovatno bilo, u Srbiji se i danas veruje da žene magijom mogu "vezati" muškarca, odnosno učiniti da on postane impotentan. Takođe, i dalje se veruje da vračare i magovi nesrećnika mogu "odvezati". Oni koji se ovim poslom bave, kažu da novac ne štede ni žene ni muškarci, ni za "vezivanje" ni za "razvezivanje".

Evo šta treba da radite kad je pun mesec kako biste se obogatili!

Postupci kojima se ova (ne)dela sprovode, često su u najmanju ruku odvratni. Cena za skidanje magije je od par stotina evra do par hiljada, takođe evra!

MISTERIJA Vlaške magije! Sve što niste znali o "ozloglašenoj" magiji istočne Srbije!

Još je neverovatnije to što muškarci zbog problema sa potencijom, po preporukama vračara čine neverovatne stvari, pa je tako mladić iz okoline Kragujevca pokušao seksualni odnos sa ježom. Drugi Šumadinac je na nagovor vračare, u cilju povećanja potencije, stavio testise između dva kamena u vodenici. U bolnicu je stigao sa neverovatnim oteklinama prepona.

STRNDŽANJE: Ovo je najbizarniji seks običaj u Srbiji! Da li biste ga i vi probali? (VIDEO)

Vidoviti Ljubiša iz jednog šumadijskog sela kaže da mu muškarci najčešće ispričaju da su oženjeni ali švrljaju, te da su odjednom postali impotentni.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Žena ode kod nekoga i crnom magijom učini da taj muškarac može da vodi ljubav samo sa njom, sa drugim ženama je impotentan. Kada ovo učini ljubavnica, stvar postaje ozbiljna i brak može da se raspadne. Kada ti muškarci kod mene dođu, skinem čini, "razvežem ih" i sve je u najboljem redu. Izvodim ritual otključavanja i zaključavanja uz pomoć katanca i crvenog konca. Samo ću reći da se deo procesa sprovodi na groblju - priča Ljubiša.

Vidovita Violeta iz okoline Despotovca kaže da je imala mnogo ovakvih slučajeva. Ona objašnjava da muškarce vezuju žene tako što dok on spava ona pogleda kroz prsten zamočen prethodno u menstrualnu krv. Neke žene iz istočne Srbije, koje se bave "belom" magijom, impotentnog muškarca postave na kućni prag, gajtanom mu vežu noge i onda spretnim pokretom taj isti gajtan razvezuju.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Goca K. iz kragujevačkog naselja Erdeč jada se da je magija u ovakvim slučajevima mukotrpan posao.

- Bajalica u ovakvim slučajevima počinje da se priprema tačno u ponoć, a bajanje ponekad traje do jutra, svedoči Goca.

Najopasnije vradžbine pripremaju se tokom Đurđevdana, a u njima se koriste "mrtvačka voda", kojom je okupan pokojnik i zemlja sa groba koja se baci na prag. Kada to muškarac nagazi, "zaključana" mu je i potencija i svaki napredak u kući. Većina ih se, posle posete vidovnjacima, ipak obratila lekaru.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Oni koji stižu pred medicinare često su zapaženi kao slučajevi za "verovali ili ne". Tako je tridesetogodišnji mladić iz okoline Kragujevca jedva preživeo obilno krvarenje iz polnog organa nakon što je na nagovor lokalne vračare pokušao seksualni odnos s ježom.

Mladić se vračari požalio na svoj seksualni život, a ona ga je nagovorila da pronađe ježa, polije ga vrućom vodom kako bi se jež pomokrio, od mokraće da skuva kafu, te onda ima polni odnos sa životinjom.

Epilog tog bizarnog događaja bio je izbušeni penis i obilno krvarenje.

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    20. mart 2016 | 14:26

    Srbija - zemlja cuda... (Pristigla je,sad, vest sveza,neko stvarno,j... jeza?)...

  • Toma

    21. mart 2016 | 00:06

    Čovek stvarno j... ježa.Ipak je ova izreka istinita!

  • BOZA ZEMUNAC

    20. mart 2016 | 21:04

    MOLI SE BOGU,ČITAJ BIBLIJU,IDI U CRKVU I NE IDI KOD VRAČARA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA