NAPADNUT LEKAR HITNE POMOĆI: Žena ga tukla i sekla po glavi!

Zbog incidenta u Hitnoj pomoći intervenisala je i policija. U toku je utvrđivanje okolnosti pod kojima je lekar povređen

  • 2

Lekar niškog Zavoda za hitnu medicinsku pomoć V. J. napadnut je noćas u ambulanti ove zdravstvene ustanove dok je pružao pomoć pacijentu. Prema prvim infomacijama, njega je oko 2.30 minuta napala pacijentkinja koja je sa ocem i majkom došla da zatraži medicinsku pomoć.

HAOS U SELU BUBANJ: Žena se ubila, rođaci TUKLI EKIPU HITNE POMOĆI!

- Ona je bila nezadovoljna tretmanom u Hitnoj pomoći pa je najpre verbalno a zatim i fizički napala lekara. Nanela mu mu je povrede glave i posekotine po ruci zbog čega je morao da potraži pomoć hirurga – saopštio je Dušan Gostović, portparol niške Hitne pomoći.

DRAMA NA MOSTU: Starac hteo da skoči u Nišavu, jedva ga odgovorili policajci i lekari! (FOTO)

Zbog incidenta u Hitnoj pomoći intervenisala je i policija. U toku je utvrđivanje okolnosti pod kojima je lekar povređen.

- Ovo je drugi napad na osoblje Hitne pomoći za poslednjih nedelju dana. Pre nekoliko dana, vozača ove zdravstvene ustanove udario je suprug žene koja je izvršila samoubistvo - rekao je Gostović.

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iva

    21. mart 2016 | 13:47

    Ne daj bože da ti ikad zatreba u ovoj zemlji doktor ili hitna pomoć. Svaka čast izuzetcima ali mnogo brate ološa radi u bolnicama a u hitnoj pomoći i da ne govorim. Narodu preko glave pa sad vodite računa kako se ponašate. Tanki živci svima.

  • Nis

    21. mart 2016 | 10:19

    Radi jedan lekar, guzva je nenormalno velika katastrofa. Nije ni cudo sto ih vredjaju. Ne daj boze da se zaglavi tamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA