SAMOUBICA NIJE RANIJE DOLAZIO U POSLASTIČARNICU: Bombu je sakrio ispod jakne (FOTO)

Pošto se neko vreme šetao ispred lokala, na uglu Takovske i Ulice Ilije Garašanina, samoubica je ušao unutra, naredio radnicama da izađu napolje, a zatim aktivirao eksplozivnu napravu, na koju je legao

  • 8

Kako je pokazala dosadašnja istraga, samoubica bombaš koji se danas razneo u poslastičarnici "Petković" na uglu Takovske i Ilije Garašanina, nije ranije posećivao ovaj lokal.

Prema pisanju "Blica", u poslastičarnici "Petković" bile su dve radnice i jedna mušterija kada je nepoznati čovek ušao unutra i rekao im da izađu napolje jer će se razneti bombom. On je na sebi imao crnu jaknu i šal, a bombu je prvo krio ispod jakne.

 BOMBAŠ SAMOUBICA SE RAZNEO U CENTRU BEOGRADA: Velika eksplozija u poslastičarnici BIVŠEG MINISTRA!

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Ovu informaciju policajcima su na uviđaju izjavile uplašene radnice, koje su napustile objekat kada je čovek izvadio crnu ofanzivnu ručnu.

Zoran Petrović, radnik mesare koja se nalazi odmah pored poslastičarnice, kaže da se dve sekunde nakon što su radnice istrčale iz poslastičarnice začula jaka eksplozija.

"IMAO JE OKO 50 GODINA, PRVO SE ŠETKAO OKO POSLASTIČARNICE": Samoubica aktivirao bombu u odvojenom delu lokala

- Radnice su došle pravo kod mene. Rekle su mi da je u poslastičarnicu ušao sa bombom ispod jakne. Prišao im je, pokazao da u ruci ima crnu ručnu bmbu i rekao im: "Izlazite napolje!" - priča uznemireno Zoran Petrović za "Blic".

TELO BOMBAŠA SAMOUBICE IZNOSE IZ POSLASTIČARNICE: Potresni prizori u centru Beograda (VIDEO)

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Pošto se neko vreme šetao ispred lokala, na uglu Takovske i Ulice Ilije Garašanina, samoubica je ušao unutra, naredio radnicama da izađu napolje, a zatim aktivirao eksplozivnu napravu, na koju je legao. U ovom incidentnu nije bilo drugih žrtava, niti je bilo ko drugi povređen. Radnice su bile vrlo uplašene i potresene zbog situacije koja se desila, pa ih je policija odvezla kući.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    21. mart 2016 | 16:45

    Zašto je morao da ulazi u poslastičarnicu i prepada te devojke,to isto je mogao da uradi negde u nekoj divljini.

  • S

    21. mart 2016 | 18:55

    Zna se da se drogirao , a zna se i da nikada ranije nije dolazio u poslastičarnicu. Bravo!!!

  • aca

    21. mart 2016 | 16:32

    koji ludak ahhaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA