Maloletnici iz Novog Sada koji su druga maltretirali i terali da pije urin premešteni u druge škole

Majka zlostavljanog koga su četvorica učenika osmog razreda više puta premlaćivali, gnječili mu prste i terali ga da pije urin, kaže da će njenom detetu sada biti lakše

  • 16

Četvorica nasilnika koja su zlostavljala dvojicu šestaka u Osnovnoj školi „Branko Radičević“ u Novom Sadu biće prebačena u druge škole. Sa njima će biti prebačen i još jedan njihov kolega iz razreda za kojeg se dokazalo da je takođe učestvovao u zlostavljanju učenika.

ĐACI U ŠKOLI, IŽIVLJAVAJU SE NAD DRUGARIMA ZBOG "LAJKA" NA FEJSU?! Ovo su JEZIVI razlozi za sve BRUTALNIJE vršnjačko nasilje

Jedan osmak već prebačen u OŠ „Ivo Lola Ribar“, dvojica će ove nedelje biti prebačena u OŠ „Prva vojvođanska brigada“, a za dvojicu se još čeka gde će otići, prenosi "Blic".

- Svi direktori škola hoće da pomognu i spremni su da prime đake samo čekamo saglasnost roditelja za ostalu četvoricu i čim to dobijemo, za jedan dan oni će biti u drugim školama. Nabitnije je da budu razdvojeni. Bitno je i da ovim pokažemo da se ovo više ne sme ponavljati. Njihovo ponašanje pratićemo i u srednjim školama – izjavio je Dušan Kosanović, predsednik Aktiva osnovnih škola i direktor OŠ „Prva vojvođanska brigada“.

Majka zlostavljanog koga su četvorica učenika osmog razreda više puta premlaćivali, gnječili mu prste i terali ga da pije urin, kaže da će njenom detetu sada biti lakše.

- Ovo će olakšati život ne samo mom detetu nego svoj deci u školi. Ipak su oni zlostavljači, samo njihovo prisustvo u školi stvaralo je napetu situaciju. Sinu je sada bolje, podnete su mnogo strožije mere i nastavnici prate dešavanja. Hvala svima na podršci koju su nam pružili – izjavila je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mld glas

    30. mart 2016 | 18:03

    Svaka cast..to vam je bas resenje..da kopaju u njivo..pa kid stoke..ko goveda da se biju po ledjima dok ne nauce sta znaci muka i znoj i postovanje!!!! Preblaga kazna koja nikakvog efekta nema...

  • Velislav

    30. mart 2016 | 19:17

    Sbaka čast na ovako glupoj odluci...takvi će opet nekog maltretirati jer su huligani. Predlog da se naprave posebni razredi ili specijalne škole koje bi plaćali roditelji problematične dece je odličan. Tamo neka se tuku međusobno.

  • Nesa

    30. mart 2016 | 18:47

    Ma u popravni dom, nista nece postici sa time sto su ih premestili u druge skole.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA