PORODICA UBIJENE PEVAČICE: Nećemo da čujemo za Zorana dok se ne utvrdi da li je ubio našu Jelenu!

- Sa Zoranovom porodicom nismo u kontaktu i dok se sve ovo ne završi i ne vidimo rezultate istrage, ne želimo ni da ga vidimo ni da kročimo u njihovu kuću - rekla je Jelenina strina Goca Krsmanović

  • 8

Goca Krsmanović, strina ubijene Jelene Marjanović, rekla je da ne žele da čuju za Zorana Marjanovića niti će kročiti u njegovu kuću dok god traje istraga o Jeleninom ubistvu.

"REKLA MI JE DA ĆE ONA SIGURNO UMRETI SLEDEĆA": Stravična ispovest strine ubijene pevačice Jelene Marjanović!

- Ne želimo ni da čujemo ni da vidimo Zorana dok se ne utvrdi da li je on ubio našu Jelenu! Njegove izjave u istrazi su vrlo sumnjive, ništa se tu ne uklapa - rekla je Goca za Informer.

NAJNOVIJI DETALJI IZ ISTRAGE UBIJENE PEVAČICE: Pronađeni tragovi ispod njenih noktiju, izjave svedoka i supruga se ne poklapaju!

- Strina sam joj, ali smo bile kao sestre. Još uvek ne mogu da poverujem da se ovako nešto dogodilo. Čitam u novinama Zoranovu priču i jednostavno mi je sve to čudno i ne poklapa se. Ne želim ništa unapred da tvrdim i nadam se da će policija maksimalno profesionalno odraditi svoj posao i pronaći ubicu. Sa Zoranovom porodicom nismo u kontaktu i dok se sve ovo ne završi i ne vidimo rezultate istrage, ne želimo ni da ga vidimo ni da kročimo u njihovu kuću - rekla je Jelenina strina Goca, koja nije mogla da zadrži suze i obuzda jecaje.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

MUŽ UBIJENE PEVAČICE JELENE prošao i drugi poligraf

Kako kaže, Jeleni u kući Marjanovića nije bilo tako lepo kao što Zoranova porodica želi to da predstavi.

Obdukcija pokazala da li je svirepo ubijena pevačica Jelena - SILOVANA!

- Ona nije stajala od posla. Stalno je pevala da bi zaradila novac i za njih tamo i za svoju bolesnu majku. Uz to je trebalo i da kuva, i da pere, i da brine o detetu, jer njih je mnogo živelo u toj kući. Koliko sam se puta samo čula sa njom oko ponoći i kada završimo razgovor, ona mi kaže da mora da ide da pegla. Stalno sam je kritikovala što to radi jer ujutru rano vodi dete u vrtić, ali nije vredelo. Bila je takva, htela je svima da im učini. Nikada mi se direktno nije žalila na Zorana, ali je možda krila zbog dobrobiti porodice - priča nam Goca.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

OVAKO JE IZGLEDALO KOBNO JELENINO TRČANJE: Evo gde ju je TAČNO ubica sačekao! (MAPA)

Lepu reč o Marjanovićima nisu imale ni Jelenine tetke, Ljubica iz Kruševca, Slavica iz Raške i Goca iz Novog Pazara, koje su otkrile da je Zoran imao pištolj i da je svog tada maloletnog sina Uroša, kog ima iz prvog braka, vodio da "vežbaju pucanje".

- Znam da Zoran uopšte nije "svetac". Imao je pištolj i svog sina Uroša iz prvog braka vodio je često na neke obuke pucanja. Dolazili su čak i kod mene u Kruševac. Jaoj, samo da joj je stric živ, sve bi on ovo sprečio. Radio je u MUP-u, a Jelenu je voleo kao svoje dete - rekla je pevačicina tetka Ljubica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nista licno

    5. april 2016 | 12:40

    Torokuse obicne, ako se bude pokazalo da je neki nepoznati manijak ubio, kako cete obda coveku na oci. Bolje da cutite.

  • Vinko

    5. april 2016 | 19:41

    Iz sela se lako izadje ali selo iz njih nikako. I steina i trtka sve odlicno znaju...tipicno. Nego neka se pozabave svojim porodicama i ostave policiju da resi slucaj, mislim ako je moguce da se vrate svojim problemima a ne da ih zaboravljaju tako sto se bave tudjom mukom.

  • Kotor

    7. april 2016 | 18:46

    E brao strina kako si mi pametna ne bi ga ti mene poslije ove price dobar dan u zivot rekla

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA