Oboren avion u južnom Alepu, zarobljen pilot (VIDEO)

Kako je javila državna televizija, pilot Su-22 pilot se katapultirao, dok lokalni mediji prenose da je avion pogođen projektilom zemlja-vazduh. Rojters je potvrdio da su pilota zarobili teroristi Nusra fronta

  • 0

Militatni su oborili jedan sirijski avion na jugu Alepa, saznaju RIA Novosti. Informaciju je potvrdila je i Komanda sirijske armije.

UBIJEN DŽIHADISTA KOJI JE JEO SRCA POGINULIH SIRIJACA: Upucan iz puške (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

- Borci u provinciji Alep oborili su avion sirijskih vazdušnih snaga dok se nalazio na zadatku. U ovom trenutku razjašnjavamo sudbinu pilota - naveo je izvor iz komande vazduhoplovstva, ne znajući da su pobunjeničke snage već zarobile pilota.

Kako je javila državna televizija, pilot Su-22 pilot se katapultirao, dok lokalni mediji prenose da je avion pogođen projektilom zemlja-vazduh. Rojters je potvrdio da su pilota zarobili teroristi Nusra fronta.

Rusko Ministarstvo odbrane je saopštilo da avioni iz ruske vazduhoplovne grupe u Siriji nisu bili na zadatku u toj oblasti.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: Sputnik)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA