POLICIJA TRAŽI VIHORA: Posle privođenja brata, gubi mu se svaki trag!

Jake snage policije danas su ušle u dvorište porodice Rojko u naselju Crvenka, koje se nalazi samo nekoliko stotina metara od mesta ubistva pevačice Jelene Marjanović Krsmanović. Oni su na saslušanje odveli Igora, a tragaju za mlađim bratom Nebojšom Rojkom, zvanim Vihor

  • 13

Policija je danas tokom dana odvela Igora Rojka iz naselja Crvenka u Borči na ispitivanje povodom smrti evačice Granda Jelene Krsmanović, a tada je njegov mlađi brat Nebojša pobegao. Kako prenose mediji, policija je u kući Rojkovih tražila oružje kojim je počinjen zločin.

POLICIJA "ČEŠLJA" BORČU U POTRAZI ZA UBICOM PEVAČICE: Igor R. saslušan i pušten, traži se njegov brat

Jake snage policije danas su ušle u dvorište porodice Rojko u naselju Crvenka, koje se nalazi samo nekoliko stotina metara od mesta ubistva pevačice Jelene Marjanović Krsmanović. Oni su na saslušanje odveli Igora, a tragaju za mlađim bratom Nebojšom Rojkom, zvanim Vihor.

POLICIJA NA SAHRANI JELENE MARJANOVIĆ: Da li je ubica bio u masi koja je pevačicu ispratila na poslednji počinak? (FOTO)

Foto: Milena Đorđević, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic Foto: Milena Đorđević, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

- Oko podneva je u dvorište upalo mnogo policajaca. Odmah su pitali za Igora i rekli da mora da pođe sa njima. Nisu nikom ništa objašnjavali. Prevrnuli su sve što su mogli, kuću, tavan, šupu... Tražili su ne znam ni sam šta, a onda, zajedno sa još usnulim Igorom, otišli. Mlađi, Vihor, nestao je i ne znamo gde je - izjavio je za Večernje novosti Franc Rojko iz Crvenke, u čiju je kuću danas, sat i po pre nego što je Jelena Marjanović sahranjena na groblju Zbeg, došla policija i, nakon pretresa, iz nje odvela njegovog starijeg sina Igora Rojka na ispitivanje, kako bi bio saslušan u vezi sa ubistvom pevačice. On je u policijsku stanicu odveden u svojstvu građanina i zasada nije osumnjičen.

Franc Rojko kaže da ga nije iznenadio dolazak policije.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Oba moja sina imali su probleme sa zakonom i policija je zato i ranije dolazila u našu kuću. Mi slabo i komuniciramo. Njih dvojica su umeli sve da nas maltretiraju. Sada pričaju samo sa majkom, a od mene traže pare - kaže Franc. Nesrećni otac kaže da sinove nije vaspitavao da budu problematični, ali...

"JOJ, SINE, ŠTO ME OSTAVI, KO MI TE UBI": Jauci majke JELENE MARJANOVIĆ odjekuju grobljem (FOTO) (VIDEO)

- Celog života sam pošteno radio, i dan i noć. Bio sam vozač u GSP i sad sam u penziji, koja nije mala. Supruga još radi. Dakle, nas dvoje imamo više nego solidne prihode da možemo lepo da živimo. Ali, imamo dvojicu sinova, koji nigde ne rade. Zato su i otišli u kriminal, pa i u probleme sa drogom - priča otac.

Ipak, Franc Rojko naglašava da ne veruje da je bilo koji od njegovih sinova ubio pevačicu ili bio saučesnik u monstruoznom događaju:

- Oni su moji sinovi i tačno je da su problematični. To zna i ceo komšiluk. Ipak, ne verujem da je ijedan od mojih sinova nekog mogao da ubije. Pa, kad bih znao da je tako, svojim rukama bih ga zadavio!

Inače, policija i nadležni istražni organi i dalje intenzivno rade na rasvetljavanju ubistva pevačice Jelene Marjanović, čije je beživotno telo pronađeno za vikend na dolmi u Borči, nepunih 200 metara od kuće porodice Rojko. I danas su, na mestu gde je njeno telo nađeno, policijski inspektori i forenzičari pregledali iznova mesto ubistva i tragali za mogućim novim dokazima.

Jelena Marjanović sahranjena je danas na groblju Zbeg.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    7. april 2016 | 23:46

    Daj boze da ga pronadju

  • Carabinieri

    7. april 2016 | 23:46

    Ovde u Italiji na dokumentarcima, ubistvo cekicem zena, jeste uglavnom pocinjeno od strane partnera, prilikom situacija kada ne mogu da prihvate cinjenicu da ih ostavlja partnerka. Ako nije muz kriv, onda mozda postoji neko drugi. Lokacija, mozda su se tu sretali, dok policija na osnovu registra brojeva u vise navrata, moze da vidi koji je bio uz njen vise puta registrovan.

  • Vranjanac

    8. april 2016 | 00:14

    U svakom slučaju pre nego bilo šta kažem, saučešće porodici! Možda nisam u pravu, ali tolika zbrka i jurnjava oko svega ovog, ne razumem! Pa zašto se ovako ne jure sve ubice, kriminalci itd. Jer je ova pevačica nešto drugačija od svih ostalih! RAVNOPRAVNOST!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA