PIJANI VOZAČ "AUDIJA" PUŠTEN NA SLOBODU: Čoveku koji je umalo ZGAZIO BEBU novčana kazna i zabrana upravljanja vozilom!

M. S. (46), državljanin Srbije, na sudu je priznao grešku i pokajao se nesmotrenu vožnju kojom je mogao da ugrozi nekoliko života

  • 21

Državljanin Srbije M. S. (46), koji je svojom divljačkom vožnjom po zagrebačkoj ulici u subotu ujutro zaprepastio naciju zamalo udarivši "audijem" u pešaka s tromesečnom bebom u kolicima, završio je u pratnji policajaca na Prekršajnom sudu u Novom Zagrebu.

Vozač koji je umalo usmrtio BEBU u Zagrebu imao je 1,87 promila ALKOHOLA U KRVI?! (VIDEO)

Vozač je na sudu izrazio kajanje, te su mu izrečene maksimalne kazne u ukupnom iznosu od čak 18.800 kuna!

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U ZAGREBU: Otac gurnuo kolica da spasi BEBU

Ujedno je nesavesnom vozaču izrečena i zaštitna mera zabrane korišćenja inostrane vozačke dozvole ‘B’ kategorije u trajanju od dve godine, a mora da nadoknadi i trošak prekršajnog postupka od 932,75 kuna.

U policijskoj stanici u nedelju u 11 sati, on je na ročištu pred sudijom priznao greh i pokajao se. Presuda je odmah postala pravosnažna jer su se okrivljeni i tužilac odrekli prava na žalbu, kazao je za Jutarnji list portparlol Prekršajnog suda u Zagrebu Gabrijel Jurina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki_Kopenhagen

    17. april 2016 | 20:41

    Pa fino je prosao...platice kaznu oko 2.500 eura,pa neka popije opet ako mu se isplati...Ludak teski !!

  • kralj

    17. april 2016 | 20:40

    Jaoo srbijo stidi seeeee a amerika nam nevalja e pa drugovi srbi taj lik u toj u.... Americi bi bio osudjen za pokusaj ubistva drugi stepen i dobio bi najmanje 12 god!!!! Jao srbijo jao rupooooo

  • iha

    17. april 2016 | 20:53

    Meni je bilo dovoljno njušku da mu vidim i sve mi je bilo jasno,da ne znam šta je vozio pogodio bi o kom autu je reč jer ne voze to intelektualci već takvi Ćazimi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA