Studentkinja (19) iz Jakova krila da je dobila 2 MILIONA EVRA na "lotou", ODAO JE OTAC!

Dobitak sedmica, koji je u petak izvučen u igri na sreći "loto" dobila je studentkinja (19) iz Jakova, koja je krila da je postala milioner, međutim, otac nije mogao, a da se ne pohvali

  • 51

Devetnaestogodišnja studentkinja iz Jakova dobila je u petak sedmicu na "lotou" vrednu 251.096.670 dinara odnosno nešto više od dva miliona evra, tvrde žitelji tog mesta u blizini Beograda.

Meštani kažu da srećna devojka redovno uplaćuje svoju kombinaciju brojeva, a od kada se u Jakovu pročulo da je postala milioner, niko je više nije video na ulici.

IZVUČENA SEDMICA, I TO U BEOGRADU: "Loto" dobitnik osvojio dva miliona evra!

U krcatoj kafani fudbalskog kluba "Srem", koja se nalazi dvadesetak metara od menjačnice "Maki" gde je uplaćen dobitni tiket, juče su "loto" milioni bili glavna tema. Osim toga što su nam otkrili novu milionerku, meštani su iskoristili priliku i da joj poruče da nakon objavljivanja ovog teksta svrati u kafanu i plati im makar turu pića.

- Kada smo u petak čuli da je dobitnik iz Jakova, odmah smo počeli da zovemo jedni druge pošto gotov svi igramo "loto". Međutim toliko igrača, a od dobitnika ni traga ni glasa. Tek u subotu smo od žene na trafici čuli da je u pitanju devojka od samo 19 godina. Njoj je to ispričao devojčin otac, koji tu stalno kupuje novine i cigarete. Bogami, ta će dobro da se uda s tolikim mirazom. A ako ovo bude čitala, želimo da joj poručimo da svrati i komšijama plati makar po jedno pivo. Red je... - rekao je za Informer Miloš, koji je redovan gost u toj kafani.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

SRBIN JE DOBIO SEDMICU NA LOTOU, A ONDA JE OTIŠAO KOD ŠEFA U KANCELARIJU: Da li je ovo najluđa priča ikad?

Njegov prijatelj Rale tvrdi da je velika stvar što je toliki novac dobio neko mlad. On je pozvao srećnu dobitnicu da otvori fabriku u Jakovu i zaposli ljude.

- Mnogo mi je drago što je tolike pare dobila mlada devojka. Za razliku od nas, ona uči školu i kada to završi, može da otvori neku veliku fabriku ovde u Jakovu i da zaposli dosta ljudi. Uz to, mnogi u Srbiji nikada nisu ni čuli za Jakovo, a sada će svi znati gde smo i šta smo. Evo, mi svi ovde ceo dan nazdravljamo za nju - ponosno nam je rekao Rale, nakon čega je otpio gutljaj hladnog piva.

Printskrin: YouTube/Hrvatska Lutrija Printskrin: YouTube/Hrvatska Lutrija

TELEGRAF OTKRIO MISTERIJU LOTO SEDMICE: Đura penzioner NIJE osvojio MILIONE! (FOTO) (VIDEO)

Da stvar bude zanimljivija, menjačnica "Maki" u kojoj je uplaćen dobitni "loto" listić i više je nego talična za žitelje Jakova pošto su tamo već uplaćeni jedna "šestica" i automobil "ford fijesta".

- Ovo je jedino uplatno mesto u Jakovu za "loto" i "bingo". Pre ovog velikog dobitka jedan čovek je dobio "šesticu" i deset dana nismo mogli da ga nađemo dok nije slučajno došao da proveri brojeve. Uz to, imali smo i dobitnika automobila "ford fijeste". Izgleda je da je ovo baš talično mesto za sve koji igraju igre na sreću - priča radnik u ovoj menjačnici.

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kole

    18. april 2016 | 12:02

    pustite devojku na miru,samo ce te da joj navucete bedu na vrat,familiju koju nikad nije videla u zivotu,satro prijatelje itd.Devojko svaka ti cast i u zdravlju u veselju da trosis i da uvecas za jedno pet puta.

  • Pravda

    18. april 2016 | 11:59

    Tata definitivno nije normalan!

  • Jelena

    18. april 2016 | 12:30

    Mislim da je opasno da se zna ko je dobio, pored ovolikog broja nemaznjenih lopova i krininalaca. Tako da je otac stvarno debil. Neka stavi to u nekoliko banaka i neka cuti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA