RASPLET BRUTALNOG UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ SVE BLIŽE: Pevačicu je ubio neko iz kuće?

- Način na koji je izvršeno ubistvo, materijalni dokazi, a naročito izjave sa poligrafa nedvosmisleno pokazuju da se ubica krije u kući Marjanovića - rekao je jedan od izvora blizak istrazi

  • 96
Jelena Marjanović Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanović, Telegraf

Svi dosadašnji dokazi, izjave i poligrafski testovi ukazuju da je ubica Jelene Krsmanović Marjanović neko iz porodice Marjanović, piše Informer.

UBICA JE NEKO NATPROSEČNO INTELIGENTAN: Jelenino ubistvo je dugo i pažljivo planirano!

Prema rečima izvora iz istrage koji je blizak listu Informer, policija je nakon danonoćnog analiziranja ovog slučaja napravila profil ubice i on odgovara isključivo nekome iz porodice Marjanović.

Pronađena torbica Jelene Marjanović?

- Ne postoji nijedan dokaz koji bi ukazao na to da je Jelenu ubio neki slučajni manijak, opsesivni obožavalac, pa čak ni neko sa strane koga bi tek površno znala. Ništa ne ukazuje da je imala ljubavnika, kako su objavili neki mediji, ili bilo koga bliskog ko je imao motiv da je tako svirepo usmrti. Način na koji je izvršeno ubistvo, materijalni dokazi, a naročito izjave sa poligrafa nedvosmisleno pokazuju da se ubica krije u kući Marjanovića.

STIGLI REZULTATI PEVAČICINOG PRAMENA KOSE: Nema DNK tragova nijedne poznate osobe

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Činjenica da su članovi ove porodice tokom ispitivanja dali mnogo lažnih i kontradiktornih izjava definitivno govori da nešto kriju u vezi sa ovim ubistvom. Možemo sa velikom verovatnoćom da tvrdimo da svi znaju ko je ubica i da ga čuvaju, što je možda i logično za članove jedne porodice - kaže izvor Informera, koji je blizak istrazi.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Inspektori koji rade na ovom slučaju tvrde da su do zaključka da ne postoji mogućnost da Marjanovići nisu umešani u ovaj slučaj došli i zbog toga što bukvalno niko od njih nije prošao detektor laži.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Poligraf možda nije dokaz na sudu, ali mnogo toga pokazuje. Jelenin suprug Zoran je dva puta pao na njemu, a nisu ga prošli ni svekar Vladimir i dever Zoran, koji su lagali o nekim ključnim detaljima. Svekrva Zorica nije htela ni da čuje za detektor laži. To ne može da bude slučajno i nepogrešivo govori da Marjanovići kriju strašnu tajnu o ovom ubistvu - objašnjava sagovornik.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Konačno, bitan pokazatelj da je Jelena bila bliska sa ubicom jesu i materijalni dokazi pronađeni na mestu ubistva, rekonstrukcija zločina, DNK analize i obdukcija tela.

Foto: Milena Đorđević, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic Foto: Milena Đorđević, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

- Sve što smo otkrili analizirajući ove stvari svodi se na sledeće: Jelena je dobro poznavala ubicu i bila je bliska s njim, jer mu je neposredno pre ubistva najverovatnije prišla da se pozdravi. Ubijena je sa 30 udaraca u glavu zbog ogromne mržnje, koju prema njoj može da oseća samo neko ko je dobro zna, a ne neko ko je slučajno naišao. Ako isključimo njenu rođenu majku, niko joj nije bio bliži od članova porodice Marjanović - zaključuje sagovornik, piše Informer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    18. april 2016 | 19:00

    Ovo je postala policijska farsa! Ko uzima pare iz policije odavajuci detalje novinarima? ovde novinari i tabloidi vode istragu! U Titovo vreme nije bilo ovakve sprdnje sa izvestajima novinara! Zalosno ko god da ju je ubio! Bog nek mu sudi a ne javnost!

  • Petrovic

    18. april 2016 | 19:35

    A danije mozda svekrva Rozalija gatara? Bas mi tako smrdi. Neće u policiju neće na poligraf? Pa kad već ima tu energiju i nadprirodnu moć zašto ne pomogne tim svojim moćima. Svi u aps. Tamo neka se dogovore ko je ubio ko je telo preneo i bacio.

  • Sanja

    18. april 2016 | 22:16

    Molim vas uhvatite vec jednom tog monstruma koji je presudio ovoj jadnoj zeni.I zasto se ne bi vratila smrtna kazna za ovakva zlodela

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA