NOVI DETALJI STRAVIČNOG UBISTVA PEVAČICE: Žena umešana u zločin? Svekrva pod velom sumnje, kumi zaplenjene stvari?

Kuma Vera živi takođe u Borči, a ispitivana je i pretresan joj je stan jer je u bliskim odnosima sa porodicom Marjanović

  • 25
Ubistvo - Jelena Krsmanović Marjanović Foto: Milena Đorđević

Policija sumnja da je u ubistvo Jelene Marjanović (33) umešana i jedna žena, čiji se identitet zasad ne otkriva, saznaje jedan domaći medij.

KOMŠIJA UBIJENE PEVAČICE: Jeleni je otac branio da se uda za Zorana!

U okviru istrage zločina u kojem se do sada sumnjalo na tri člana ove porodice, izvršen je i pretres stana porodične kume Vere, a ispituje se njen odnos sa Zoricom Marjanović, svekrvom pokojne pevačice od koje se ne ona razdvaja. Takođe se proverava i odnos ubijene Jelene i njene svekrve, o čemu se do sada ponešto saznalo, ali je sigurno da nisu bile u sjajnim odnosima.

POSLEDNJI TELEFONSKI RAZGOVOR OTKRIVA PRAVO MESTO ZLOČINA: Da li je Jelena stvarno ubijena na NASIPU SMRTI?

Kuma Vera živi takođe u Borči, a ispitivana je i pretresan joj je stan jer je u bliskim odnosima sa porodicom Marjanović.

Foto-montaža: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic Foto-montaža: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

- Došli su na adresu na kojoj živi u Borči i iz kuće odneli neke stvari, gledali su stan... Ona se tada prijateljima požalila: "Zar i meni da pretresu stan!" Inače, kuma Vera je u kući Marjanovića stalno, ona u Jeleninu svekrvu gleda kao u ikonu. Od kada je Jelena ubijena, ona ne izlazi iz njihovog doma, tu je i dan i noć - otkriva jedan od prvih komšija Marjanovića za medije.

MISTERIJA POSLEDNJEG JELENINOG TELEFONSKOG RAZGOVORA: Otkriveno KADA JE TAČNO pevačica ubijena posle razgovora sa majkom!

Još ništa nije potvrđeno, ali svakodnevno se pojavljuju nove teorije i pretpostavke, pa se svi nadaju da će ubica u najskorije vreme biti lociran, priveden i otkriven javnosti, kako bi tragedija konačno dobila epilog, a porodica ubijene pevačice mogla da žali u miru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marijan devic devil

    19. april 2016 | 23:16

    Ko zna koliko ce da traje pronalazenje ubice...ovo se sada iz minute u minut pisu novi detalji koji se pomeraju za milimetar i pitanje jesu li istiniti... ovo je slucaj kao sa tijanom juric,mozda se tek za mesec i nesto sazna prava istina... meni ovo ubistvo ne da mira i zarko iscekujem momenat otkrica celokupno ispaniranog ubistva i tog demona koji je to ucinio

  • vi ste gludi zalost

    19. april 2016 | 23:25

    Moguce joj boze pomozkume ikumovi dajte sto brzeda saznamo istinu jecu nemozemo vratit ali bice mi lakse

  • Ceca

    19. april 2016 | 23:58

    Aha sada su sa porodice presli i na kumove! Boze gospode ovo u zivotu nisam cula ni videla! Sto bre malo ne prosirite krug i na tetke, ujake, zaove....ccc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA