"PATIM ZA JELENOM VIŠE NEGO SVI IZ PORODICE ZAJEDNO": Stravična ispovest sestre ubijene pevačice Granda!

Jelenina sestra Maja Krsmanović kaže da je i pored prevelike tuge koju oseća, morala da se vrati svojim životnim obavezama

  • 20

Modna dizajnerka Maja Krsmanović, sestra od strica brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, iako je skrhana bolom i pati zbog Jece, mora da se vrati poslu i obavezama.

(VIDEO) Policija ponovo ISPRED KUĆE MARJANOVIĆA! Da li je razrešenje Jeleninog ubistva na pomolu?

- Tuga je velika. Zajedno s majkom patim više nego cela familija zajedno. Posle nekoliko dana od tragedije morala sam da se vratim poslu. Ja živim od šivenja i prodaje haljina. Sada je vreme matura i moram da radim, to mi je velika poslovna prilika. Morali smo da se vratimo svakodnevnim obavezama pre ili kasnije - rekla je Maja za srpski Telegraf.

OBRUČ OKO UBICE SE STEŽE, A MI SMO POZVONILI MARJANOVIĆIMA NA VRATA: Da li je danas DAN D za Jeleninog ubicu? (VIDEO)

Osim nje, i njena sestra Bojana, koja se bavi manekenstvom, morala je da se okrene poslu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

JELENIN UBICA POBEGAO PREKO NJIVE NA GLAVNI PUT?! Policijski pas otkrio najnoviji trag koji će rešiti UBISTVO ZVEZDE GRANDA

- Posle tragedije i Bojana je morala da se pojavljuje na brojnim događajima pošto se bavi modom. Nije joj lako, ali to je sve unapred zakazano - kazala je Maja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA