MEŠTANI BORČE ŽIVE U STRAHU I TVRDE: Ubica Jelene Marjanović ČEKA i VREBA novu ŽRTVU!

- Na osnovu dosadašnjih padataka iz istrage, manje je verovatno da je na Jelenu digao ruku neko iz uže ili šire porodice, a sve više toga upućuje na to da je ubica manijak koga je znala samo iz viđenja ili čovek koji je na silu hteo da joj se nametne - rekao je izvor iz istrage

  • 21
Jelena Marjanović Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanović

Iz dana u dan, menja se tok istrage ubistva pevačice Jelene Marjanović koja traje već 24 dana. Prema najnovijim saznanjima, postoji mogućnost da ju je ubio neko ko je u nju bio zaljubljen, a kome ona nije uzvratila osećanja.

JELENA JE OMAMLJENA, PA UBIJENA MOTKOM? Najnoviji detalji iz ISTRAGE jezivog ubistva ZVEZDE GRANDA

Kako kaže izvor iz istrage za "Alo!", on ju je mesecima pratio, pokušavao da joj priđe, ali kada ga je odbila, odlučio je da Jelenu brutalno kazni. Prema njegovim rečima, nije isključeno da u narednim danima napadne još neku ženu kako bi pokazao svoju moć.

ZORAN MARJANOVIĆ SE BRANIO U POLICIJI: Ako sam ubio moju Jelenu neka me obese na Terazijama!

- Reč je o psihopati koji je Jeleni naneo oko 30 jakih udaraca u glavu upravo zbog žestoke mržnje koju je osetio kada je ona odbila bilo kakav kontakt s njim. Na osnovu dosadašnjih padataka iz istrage, manje je verovatno da je na Jelenu digao ruku neko iz uže ili šire porodice, a sve više toga upućuje na to da je ubica manijak koga je znala samo iz viđenja ili čovek koji je na silu hteo da joj se nametne - kaže izvor ovog lista, pa nastavlja:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

VRATIĆE SE MOJA MAMA! Rasplakaćete se kada čujete šta je rekla ćerka Jelene Marjanović!

- Ukoliko su pretpostavke koje imamo tačne, postoji bojazan da će taj isti manijak pre ili kasnije ponovo napasti devojku sličnu Jeleni. Ipak, svako od ovih tumačenja treba preuzeti s velikim oprezom.

"PATIM ZA JELENOM VIŠE NEGO SVI IZ PORODICE ZAJEDNO": Stravična ispovest sestre ubijene pevačice Granda!

Kako dalje priča isti izvor, ubica je gajio strastvena osećanja prema Jeleni i zločinom je hteo da se osveti.

OBRUČ OKO UBICE SE STEŽE, A MI SMO POZVONILI MARJANOVIĆIMA NA VRATA: Da li je danas DAN D za Jeleninog ubicu? (VIDEO)

Printskrin: Youtube/Grand Magazin Tv Grand Printskrin: Youtube/Grand Magazin Tv Grand

- Ako je tačna pretpostavka da je Jelena ubijena na drugom mestu, a zatim doneta i bačena u kanalu naselju Crvenka, to potvrđuje da se ubica dugo pripremao na ovakav čin i da je zločin isplanirao do najstinijih detalja. Prvobitna očekivanja da će na Jeleninim rukama, a posebno ispod noktiju, biti nađeni DNK tragovi ubice, otpisana su na samom početku istrage jer se ispostavilo da su svi tragovi znalački uklonjeni. Ima indicija da se ubica pobrinuo da Jelenine ruke obriše varikinom, znajući da će samo na takav način ukloniti svoj DNK sa njenih prstiju ili ispod noktiju.

JELENIN UBICA POBEGAO PREKO NJIVE NA GLAVNI PUT?! Policijski pas otkrio najnoviji trag koji će rešiti UBISTVO ZVEZDE GRANDA

Beogradsko naselje Borča je pod konstantnom prismotrom policije, kako zbog istrage, tako i zbog bojazni da bi psihopada mogao ponovo da napadne.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

EMOTIVNI SPOT ZA ANĐELA: Ovim snimkom su fanovi odali počast Jeleni Marjanović (VIDEO)

- Po broju udaraca koje je zadao Jeleni, zaključeno je da je reč o fizički jakom muškarcu srednjih godina. Ubica nije psihijatrijski bolesnik, već osoba koja je zločin smišljala i planirana. Zločin je lako rešiti kada se otkrije motiv. U ovom slučaju, motiv još nije iskristalisan, ali se pretpostavlja da je to osveta zbog neuzvraćene ljubavi. Jelenino odbijanje je kod ubice izazvalo osvetnički nagon, zbog čega je posle dužeg praćenja i osmatranja odlučio da to okonča po kratkom postupku i Jeleni na brutalan način oduzme život - zaključio je sagovornik ovog lista.

NOVI BRUTALNI DETALJ UBISTVA PEVAČICE: Jelena bila živa kad je bačena u kanal sa žabokrečinom (FOTO)

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Jedan od meštana Borče kaže da na nasip više niko ne ide ni danju, ni noću.

ISPOVEST MUŽA UBIJENE PEVAČICE: Jana i ja ne možemo da izađemo iz kuće, ovo ne bih poželeo ni najgorem neprijatelju

- Policija je svuda oko nas. Govore nam da se ne brinemo, ali je strah prisutan, pogotovo kad pomislim da je ubica među nama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    26. april 2016 | 08:53

    Nemate vi pojma!

  • Goga

    26. april 2016 | 08:53

    Sad pominjete i kod nasilnika varikinu,a pre par dana ste pisali da su Marjanovici sve ocistili varikinom?

  • Petra

    26. april 2016 | 11:23

    Nema razloga da zive u strahu. Ovo je toliko dugo planirano,Nema Jelene,nema tragova. Da li je bila toliko patrijahalno vaspitana da cuti i trpi u vezi licnog zivota. Ovo iz licnog iskustva i borbe za zivot kazem. Zamalo svoje patrijahalno vaspitanje nisam platila zivotom. Cutala sam,trpela i nikom nisam govorila. A covek se okurazio. Bavila sam se sportom i to mi je spasilo zivot. Moja odbrana te noci i kraj za psihopatu koji je ostavljao lep utisak dok ne ostanemo sami.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA