NIKOLA VAVIĆ OSLOBOĐEN OPTUŽBI ZA POKUŠAJ UBISTVA NA BLEJVOČU: Ima pravo da traži odštetu od države!

Svi saslušani svedoci, kao i sam oštećeni nisu potvrdili navode optužnice da je on pucao, pa je doneta presuda kojom je oslobođen svih optužbi

  • 30

Nikola Vavić, rođeni brat vođe Partizanovih navijača Aleksandra Vavića pravosnažno je oslobođen optužbi za pokušaj ubistva i pucnjavu na splavu Blejvoč, zbog nedostatka dokaza.

VAVIĆ NEDUŽAN: Nema dokaza da je pucao u radnika obezbeđenja!

Vaviću se sudilo zbog sumnje da je u noći između 30. i 31. maja 2014. nakon svađe sa obezbeđenjem splava potegao pištolj i ranio Roberta Radoičića, šefa obezbeđenja na splavu.

Svi saslušani svedoci, kao i sam oštećeni nisu potvrdili navode optužnice da je on pucao, pa je doneta presuda kojom je oslobođen svih optužbi.

Vavić je u pritvoru proveo nekoliko meseci i pošto je pravosnažno oslobođen od države ima pravo da traži novčanu nadoknadu za vreme provedeno u pritvoru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mare

    29. april 2016 | 13:25

    Banana drzava, koja je ovo laz!

  • ...

    30. april 2016 | 07:38

    Pokusao je da ubije Roberta gadjao ga je u glavu a metak zavrsio u vratu Robert je sada invalid u kolicima niko nije odgovarao niko nije robijao ko je ovde lud

  • Libe

    29. april 2016 | 15:02

    Ovo je vrh licemerja i države i vlasti, odnosno njenih organa. Metak je došao odnekud i pogodio cuvara. Ovo je dno dna. Država će još da plati kriminalcu za dane provedene u pritvoru. Odavde treba što pre bežati "glavom bez obzira."

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA