ROLINGSTONSI PROTIV TRAMPA: Zabranili tajkunu da koristi njihove hitove u kampanji (VIDEO)

Donald Tramp je koristio hitove poput "You Can`t Always Get What You Want" i "Start Me Up" kako bi razgalio svoje pristalice na skupovima

  • 3

Popularni britanski bend Roling Stouns poslednji su u nizu muzičara koji su zatražili od potencijalnog predsedničkog kandidata američke Republikanske partije Donalda Trampa da ne koristi njihove pesme u kampanji.

"STONSI" PONOVO U BEOGRADU: Legendarna grupa na jesen stiže u Srbiju (VIDEO)

- Rolingstonsi nikada nisu odbrili korišćenje njihove muzike u kampanji Donalda Trampa i zato tražimo da se odmah ukinu sva emitovanja u ovu svrhu - piše u saopštenju popularnog benda.

Donald Tramp je koristio hitove poput "You Can`t Always Get What You Want" i "Start Me Up" kako bi razgalio svoje pristalice na skupovima, prenosi AFP.

Rolingstonsi su se ovim saopštenjem priključili grupi muzičara koji su već izrazili ljutnju zbog korišćenja njihovih pesama na Trampovim skupovima na kojima često ima i nasilja.

AFP podseća da je bend Everlast prošlog meseca tražio da se više ne koristi njihov hit "Jump Around", a Nil Jang, R.E.M. i Adel su se takode izjasnili protiv ovakve upotrebe njihove muzike.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ATIMUS

    5. maj 2016 | 13:21

    Od sada vise neslusam rolinstonse

  • Dr

    5. maj 2016 | 12:56

    Nije vazno,neka nastavi do pobede.Ocigledno je svet pred ozbiljnijim promenama ukoliko Tramp pobedi.Svi dosadasnji rezultati to govore.

  • Grobovlasnik

    6. maj 2016 | 02:02

    Ovi gdje prvi put odsviraju,tu nastaje haos. Obicne masoncine u sluzbi novog svjetskog poretka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA