≫ 

MALA JANA ZA SADA NE ZNA DA JOJ JE MAJKA MRTVA: Marjanovići OTKRILI kada planiraju da joj kažu!

Vladimir Marjanović, svekar ubijene pevačice Jelene Marjanović kaže da njegovoj unuci još uvek neće ništa pričati o tragičnoj sudbini njene majke, jer su ih tako posavetovali psiholozi

  • 19

Od ubistva pevačice Jelene Marjanović prošlo je skoro 40 dana, a još uvek niko nije osumnjičen i uhapšen za taj brutalan čin. Oko cele istrage podigla se velika prašina u medijima, a svakako je najteže njenoj porodici.

TUGA: Muž Jelene Marjanović otkrio koja je bila njena POSLEDNJA ŽELJA!

Njena majka Zorica Krsmanović i članovi porodice Marjanović utučeni su i sve ovo vreme čekaju da ubica bude uhvaćen i uhapšen.

NOVI PRAVAC ISTRAGE UBISTVA PEVAČICE: Jelena je slučajna žrtva, ubili je jer se branila?

Svakako, najteže je maloj Jani koja još uvek ne zna šta se dešava sa njenom majkom.

NAJNOVIJA TEORIJA ZAVERE O JELENINOM UBISTVU LEDI KRV U ŽILAMA: Ubica je pre 20 godina silovao devojku na nasipu smrti?

Printskrin: Telegraf, Youtube/Grand Magazin Tv Grand Printskrin: Telegraf, Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Vladimir Marjanović, svekar ubijene pevačice kaže da njegovoj unuci još uvek neće ništa pričati o tragičnoj sudbini njene majke, jer su ih tako posavetovali psiholozi.

Jana pita stalno za Jelenu, ali u dogovoru sa psiholozima mi joj govorimo da se izgubila. Smatraju da pre sedme godine ne treba da zna istinu, jer bi saznanje da joj je majka ubijena ostavilo traume - rekao je Vladimir.

Podsetimo, Jelena Marjanović je ubijena 2. aprila, a njeno telo policija je pronašla dan kasnije bačeno u kanalu, u naselju Crvenka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nana

    10. maj 2016 | 15:27

    Ne verujem da su to rekli psiholozi. Psiholog.

  • Dragana

    10. maj 2016 | 17:13

    Ja mislim da je bolje da joj to oni pazljivo,biranim recima kazu nego da dete cuje od nekog drugog...npr.od druge dece u vrticu...ipak su to samo deca...

  • Vesna-j

    11. maj 2016 | 08:56

    Mozda nije na mestu ovo sto cu reci, al dete mora da zna da joj je mama umrla, nesmeju da kriju, i moja mama kad je umrla moja sestra je imala 5 pa smo znali da nam je mama na nebu sa andjelima tako su nam pricali,a sta Jana zna da ce joj se mama vratiti da se izgubila, deca sad sve znaju radjaju se sa fakultetima koliko su pametni. Zao mi je Jane mnogo,a najvise sto je lazu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA