"OVOG ČETNIKA UBIJTE OD BATINA"! Jezivi pozivi na nasilje nad Srbinom posle incidenta u Sjenici

Nakon što se vest o incidentu između proširila po medijima, komentari na društvenim mrežama i portalima i više su nego brutalni

  • 96

Nakon incidenta koji se dogodio 13. maja, a u kojem je Srbin R. Š. (37) pretukao jedanaestogodišnjeg dečaka O. M. iz Sjenice, koji je muslimanske nacionalnosti i dete je sa smetnjama u razvoju, na društvenim mrežama u toku je prava hajka na ovog kamiondžiju iz Sjenice.

KAMIONDŽIJA SRBIN OSUMNJIČEN DA JE PRETUKAO MUSLIMANSKOG DEČAKA (11): Velika tenzija posle teškog incidenta u Sjenici

Prema navodima u sandžačkim medijima, dečak se igrao na igralištu, a do incidenta je došlo kada mu je lopšta sasvim slučajno pala na obližnji kamion, čiji je vlasnik R. Š. U momentu kada je dečak želeo da uzme loptu, R. Š. mu je zadao nekoliko udaraca u predelu glave "jer mu je lopta polomila far kamiona".

Printskrin: sandzakpress.net Printskrin: sandzakpress.net

MAJKA PRETUČENOG DEČAKA IZ SJENICE: Niko više neće tući moje dete

Nakon ovog incidenta javnost u Srbiji se podigla na noge, a u Sandžaku su ovaj događaj okarakterisali i kao međunacionalani incident.

Printskrin: sandzakpress.net Printskrin: sandzakpress.net

Na društvenim mrežama usledio je niz uvredljivih komentara, ali i onih pretećih.

- Ima li ovaj dečak kog svoga? Pokupite se Sjeničani i ovog četnika oderite od batina, prebite ga tako batinama da mu i smrt bude od tih batina - napisao je Edvin, ali tu komentarima nije kraj:

Printskrin: sandzakpress.net Printskrin: sandzakpress.net

- Ovaj psihopata neka bolje stavi tablu "Kuća na prodaju" i neka čuva kamion, jer je velika verovatnoća da će mu ubrzo izgoreti. Deca se ne tuku ovako krvoločno iz bilo kojeg razloga, ali eto, četnik lako frustracije na decu iskaljuje. OVaj neće još dubo biti Sjeničak - napisao je Samir.

Naravno, tu su i komentari koji pozivaju na proterivanje, pa je tako izvesni Hamza ostavio komentar u kojem je zamolio druge da ga obaveste ukoliko dete nema oca, da on dođe iz Nemačke i opere mu obraz:

Printskrin: sandzakpress.net Printskrin: sandzakpress.net

- Da pokažem tom četniku da je musliman zaštićen od svog brata muslimana. I proteraću ga iz naše sredine, nek ide u džuglu, on nije za ljudsku sredinu - napisao je on, a na to se nadovezala Hana pitanjem šta će biti ako on nekog ubije, i da mu je bolje da se ne meša i ostane tu gde jeste, a da slučaj prepuste sudu.

Redakcija Telegrafa je pokušala i da dođe do komentara R. Š. (ime poznato redakciji), ali još uvek nismo dobili nikakav odgovor.

Printskrin: sandzakpress.net Printskrin: sandzakpress.net

Pogledajte video:

(M. Bojić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    17. maj 2016 | 13:59

    Obozavam ove muslimansko-bosnjacke-tursko-islamske.....komentare naroda koji jos i sam ne zna sta je, kojim jezikom pricaju, rijecnikom pisu i cije porijeklo nose. Naroda koji je nastao odricanjem vjere, silovanjem srpskih zena, odnosenjem srpske djece iz kolijevki, slamanjem pravoslavne vjere, rusenjem crkvi,..... Dusebriznici pravi.

  • Aca- faca

    17. maj 2016 | 13:44

    Za svaku osudu i kamiondzija a i ovi komentari. Ovaj manijak bi isto tako prebio srpskog decaka i svakako treba da bude kaznjen ali kako je zakonom propisano a ne lincom ili krvnim osvetama.

  • Profesor

    17. maj 2016 | 14:16

    Prosirili su mediji vest da je to bilo na amcionalnoj osnovi...zato sada ispada problem. U sustini problem je jedna ljudska budaletina i on treba da snosi punu odgovornost, a ne da se svadjamo na nacionalnom nivou.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA