≫ 

SNIMLJEN AVION DOK JE GOREO NA NEBU: Ovo su poslednji trenuci nestale letelice?! (VIDEO)

Autentičnost snimka na kome se vidi zapaljena letelica na nebu još nije potvrđena

  • 1

Na društvenim mrežama i nekim stranim medijima se pojavio snimak na kome su navodno prikazani poslednji trenuci nestalog aviona egipatske kompanije EgyptAir (Idžipter), međutim, autentičnost ovog snimka nije potvrđena.

(BLOG UŽIVO) MOJA ĆERKA JE STJUARDESA U AVIONU KOJI SE SRUŠIO: Dramatična ispovest žene koja čeka da se nađe letelica (FOTO) (VIDEO)

- Video sam plamen na nebu – rekao je kapetan broda, koji je jutros plovio Sredozemnim morem, i potvrdio slutnje da se avion Egyptaira na liniji MS804 zapalio u vazduhu i pao u more, sa 56 putnika i 10 članova posade.

Na snimku se vidi kako se letelica u jednom trenutku pretvorila u "vatrenu loptu na nebu".

Francuski predsednik Fransoa Oland potvrdio je da se "srušio" avion egipatske kompanije Idžipter koji je nestao sa radara noćas iznad Mediterana, preneo je AFP.

- Informacije koje smo prikupili - ministri, članovi vlade i naravno egipatske vlasti. Moramo da osiguramo da znamo sve o uzrocima onoga što se desilo. Nijedna hipoteza nije isključena ili favorizovana - potvrđuju, nažalost, da se avion srušio i da je izgubljen - rekao je Oland.

Postoji nekoliko scenarija koji su mogući uzrok jutrošnjeg nestanka aviona Idžiptera sa 66 putnika i članova posade, a stručnjaci ističu da je teroristički napad najverovatniji.

Pogledajte video:

Pročitajte još:

OVO JE MESTO GDE JE PAO EGIPATSKI AVION: Srušio se kod grčkog ostrva Krit (FOTO)

AVION KOJI SE SRUŠIO PRELETEO IZNAD CRNE GORE I HRVATSKE: Kad je prošao Grčku, nestao bez traga! (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA