≫ 

ČARAPA PUNA ZLATNIH DUKATA: Filmska zaplena na CARINI teška 13.000 DOLARA! (FOTO)

Zlatnike vredne 13.000 dolara pokušali su da prokrijumčare dvojica belgijskih državljana turskog porekla, koji su se na ulazu u našu zemlju pojavili u prepodnevnim satima, u automobilu "Mercedes Benz"

  • 4

Carinici su 24. maja 2016. godine, na graničnom prelazu Batrovci zaplenili 50 zlatnika iz 1923. godine, čija je vrednost procenjena na više od 13.000 dolara.

Zlatnike su pokušali da prokrijumčare dvojica belgijskih državljana turskog porekla, koji su se na ulazu u našu zemlju pojavili u prepodnevnim satima, u automobilu "Mercedes Benz" belgijskih registarskih oznaka. Na granični prelaz su ušli trakom obeleženom zelenim semaforom, čime su se deklarisali kao neko ko nema ništa da prijavi, što su i rekli carinskim službenicima prilikom susreta.

FILMSKA ZAPLENA NA CARINI: Oteo marihuanu iz ruku policajca i pred svima je PROGUTAO!

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

Međutim, detaljnom kontrolom vozila je u prtljažnom delu ispod tapacirunga, u fabričkom prostoru predviđenom za dodatni pribor, pronađena čarapa napunjena dukatima, koja je bila prekrivena kompresorom.

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

U FRIŽIDERU ŠVERCOVALI CIGARETE I TABLETE ZA POTENCIJU: Carinici sprečili krijumčare iz Valjeva (FOTO)

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

Dukati su privremeno zadržani, do okončanja postupka pred nadležnim sudom, pokrenutog protiv jednog od putnika, koji se po otkrivanju prekršaja izjasnio kao vlasnik zlatnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA