ŠOKANTAN ZAPLET ISTRAGE UBISTVA PEVAČICE: Policija sumnja da je Jelenu ubila SEKTA?!

I stručnjaci za sekte, saglasni su da ovaj zločin ima elemente ritualnog ubistva. Sektolog Slađan Mijaljević smatra da i samo ponašanje porodice Marjanović ukazuje na to da se radi o "guruističkoj sekti"

  • 71
Jelena Marjanović Krsmanović, Jana Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Način na koji je pevačica ubijena i simbolika datuma ubistva i njenih godina ukazuju da Jelenina smrt nije običan zločin. Takođe, prema saznanjima dnevnog lista "Informer", iz istrage, postoje ozbiljne indicije da je okruženje u kojem je Jelena živela povezano sa opasnom, mističnom sektom i da je ona stradala zato što nije htela da im se pridruži.

BRAČNI PAR SE RAZVODI ZBOG UBIJENE PEVAČICE: Ostavila muža jer je KOBNE NOĆI bio u Crvenki?

Policija je zbog ovog, najnovijeg pravca u istrazi, angažovala stručnjaka za sekte, koji bi trebalo da do detalja analizira sve prikupljene tragove u ovom slučaju, navodi ovaj beogradski list.

Sagovornik Informera iz ove komplikovane istrage kaže da je policija upoređivanjem svih prikupljenih podataka zaključila da se ovde radi o nečem mnogo mističnijem i neobičnijem od klasičnog ubistva.

NEOBJAVLJENI SNIMAK: Jelena Marjanović peva Staniji na uvce, starleta je kiti evrima! (VIDEO)

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

- Dugo smo pretpostavljeni da je Jelena ubijena iz strasti, zbog ljubomore ili izuzetno jakih emocija. Međutim, sve je više indicija da se ovde radi o nečem mnogo mračnijem. Najpre, način na koji je Jelena ubijena je skoro ritualan! Smrskati nekome lobanju sa više od 30 udaraca može samo pomračen um, neko ko je zaveden i ko to radi po nečijim uputstvima. Daljim istraživanjem došli smo do saznanja da je Jelena živela u veoma čudnom okruženju, da čak postoje indicije da su neki njoj bliski ljudi povezani sa opasnom mističnom sektom i da je Jelena stradala zato što nije želela da im se pridruži. Drugim rečima, bila je uljez, neko ko je smetao i ko je bio pogodan za žrtvu - kaže naš sagovornik i iznosi veoma zanimljivu teoriju brojki koja postoji u slučaju Jeleninog ubistva:

Zbog pisanja medija Jelenina majka Zorica se ponadala da je njena ćerka ŽIVA!

- Jelena je nestala 2. aprila, a prema nekim pretpostavkama, ubijena je 3. aprila, i to u 33. godini. Brojevi 3 i 33 predstavljaju veoma važne i simbolične brojeve u mistici i ezoteriji, kao i u svetu sekti, tako da i tu postoji veza. Zato je, otkako postoji novi pravac u istrazi, policija angažovala stručnjaka za sekte koji treba da ispita sve tragove koji ukazuju na to da se ovde radi o slučaju ritualnog ubistva.

Foto-ilustracija: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Profimedia/imageBROKER Foto-ilustracija: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Profimedia/imageBROKER

I stručnjaci za sekte, sagovornici Informera, saglasni su da ovaj zločin ima elemente ritualnog ubistva. Sektolog Slađan Mijaljević smatra da i samo ponašanje porodice Marjanović ukazuje na to da se radi o "guruističkoj sekti".

JELENA JE PRED SMRT POSLALA PISMO NEPOZNATOJ OSOBI: Policija istražuje MISTERIJU BELE KOVERTE

- Postoji osnovana sumnja da je ovde reč o samoproklamovanoj guruističkoj sekti sa kojom možda ima veze i sama Jelenina porodica. Radi se o organizaciji koja ima lidera, "gurua", koji sam odlučuje i organizuje sve "akcije". Ako je Jelena bila bliska tom krugu, moguće je da je označena kao žrtva, jer nije htela da im se povinuje i pridruži. Žrtvovanje jeste karakteristično za sataniste, ali nije isključeno i kod drugih sekti - istakao je Mijaljević.

Govoreći o Marjanovićima, Jeleninoj porodici, Mijaljević kaže da se oni ponašaju kao "vernici koji pogrešno tumače pravoslavlje".

"ANĐELE": Poslednja pesma JELENE MARJANOVIĆ krije veliku TAJNU

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

- Igrom slučaja živim u Borči i porodicu Marjanović sam često viđao po crkvama. Pored toga, oni u kući imaju veliki broj ikona, obeležavaju verske praznike i slave slavu. Sve to jasno ukazuje na činjenicu da Marjanovići veruju da su pravoslavci, samo tu veru pogrešno tumače. To vam govori i taj broj 33, koji oni smatraju simbolom i uzdižu u nebesa, i to samo zbog činjenice da je Isus umro u 33. godini - jasan je Mijaljević.

S druge strane, sektolog Dimitrije Pastuović posebno apostrofira čudno ponašanje Jeleninog supruga Zorana.

ŽENE GA SPOPADAJU, NUDE MU BRAK I SEKS PREKO FEJSBUKA: Zoran Marjanović ne može da se izbori s pomahnitalim udavačama

- Činjenica da je Zoran Marjanović neposredno posle smrti supruge pričao o svojim astralnim putovanjima govori da tu stvari nisu baš najčistije. Dalje, smatra sebe vernikom, a ne poštuje običaje žalosti, već daje izjave, pojavljuje se u medijima. Definitivno, ponaša se neobično. Tu je i majka, koja navodno leči ljude energijom i ne ide na sahrane jer štete toj energiji?! Iskreno, ovaj slučaj je toliko čudan da ni sam ne znam šta da mislim o njemu - rekao je nedavno Pastuović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drekavac

    29. maj 2016 | 00:45

    Sledece nedelje ako ne ubace NLO, nista nisu uradili...

  • sumnja????

    28. maj 2016 | 23:15

    Ako se dobro secam,Nada Topcagic je neposredno po Jeleninom ubistvu, dala izjavu da je to delo sekte I da cemo svi biti iznenadjeni pociniocem.

  • victoria

    29. maj 2016 | 00:56

    Oni su pravoslavci, u to nema sumnje. Medjutim, zbog nedostatka verske pouke mnogi vernici tumace svoju religiju kako ih volja. Sta da kazemo za onog nasilnog muza koji je nedavno pred gostima zaklao svoju zenu na krsnoj slavi? Da li je on sektas ili je samo pravoslavac na svoj nacin? Kad se koristi rec sekta previse se toga time obuhvata. Sekta je u izvornom znacenju skup verovanja koja odstupaju od izvornog ucenja. Posto je izvorno ucenje bazirano na Svetom Pismu,onda sve sto je izvan toga je sekta.A danas mnogi vernici nisu ni slova procitali iz Bozje knjige.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA